Min helg i bilder

Innehåller affiliate-länkar

Linne Här

Det är något med mig och helger, att jag ska försöka få ihop ett sånt här inlägg , tror på något sätt att helgen börjar på lördag? för glömmer alltid bort att ta bilder under fredagen.

Hur som helst, ni vet ju säkert vid det här laget att jag älskar att börja mina lördagmornar på gymmet med ett sprintpass. Så varför bryta ett vinnande koncept?

Kappa Här

Sen blev det lite fix som att inhandla mat till kvällen, köpte en spegel och sen blev det hockey hela dagen. Kul med vinst på det också!

Set Här

På kvällen bytte jag fort om till detta favorit setet och satte på melodifestivalen som var på tv. Vart så extremt godissugen då , känns liksom lite som det hör till mello men orkade verkligen inte ta mig ifrån soffan så kanske var turen i oturen eller något..

Kunde inte hålla mig så fixade ihop en skål med gott och blandat, det är verkligen som godis för mig!

Efter en lugn kväll hemma under gårdagen tog jag ta mig till gymmet... trodde jag ja...

...Men inatt kom det nämligen extremt mycket snö, det tog nog mer än 40 minuter att skotta bort all snö och från en bil. Sen tog det inte mer än en meter innan jag var tvungen att parkera igen eftersom min bil är rätt låg så fastnade jag direkt. Så gym blev det inte för min det. Alla bilar utanför är liksom täckta med snö haha.

Ni skulle sett min min när jag var tvungen att parkera igen, när jag satt påklädd och allt men det var bara att gå in igen och hitta på något annat.

Tog en dusch och myste lite i soffan så ja inte så hemskt ändå!

Tillslut efter några timmar kom jag äntligen ut hörrni! Så tog mig en snabbis in till stan, behövde köpa en eyeliner och sedan åkte jag äntligen till gymmet. Så skönt och för första gången på länge gick det bra också!

Men ser ni på första bilden hur mycket snö det är och hur knappt några bilar var ute och körde haha..

Och ja såhär brukar ju mina söndagar se ut om jag är hemma i Nyköping, avslutar helgen med det absolut bästa jag vet, tacoooos <3 Sen blir det nog bara lugnt framför en mysig film och kanske lite godis också hehe..

Hoppas ni har haft en mysig helg finisar!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229