Min helg i bilder

Heej allihopa! Hoppas ni mår lika bra som jag gör. Tänkte att det var dags med ett "min helg i bilder" inlägg här på bloggen. För min del brukar de bli rätt lugna, eller ja jag vet inte om jag kan definiera de så då det ofta är på helgerna jag ser till att göra något roligt, då veckorna går så himla fort.

Hur som helst. I fredags började jag med att ställa klockan på 06.00 för att ta mig ner till gymmet. Tycker egentligen att det är den bästa starten på dagen att börja med ett träningspass men oftast så hinner jag inte med det. Men i fredags passade jag på!

Glömde däremot hörlurarna, hur kan man glömma det liksom? Det är halva grejen till att man blir peppad?

I fredags var det även så fantastiskt väder så passade faktiskt på att gå ut på en promenad på lunchen. Kan ni förstå att vi faktiskt är på rätt sida av året och är på väg mot ljusare tider, UNDERBART!

På kvällen hade jag och Filippa bokat upp en AW, alltså en hel kväll efter alldeles föööör många veckor sedan vi sågs. -Nu tänker ni, för det gör dom ju inte ofta? Fast ärligt talat så blir det inte så ofta längre tyvärr. Men det var alldeles perfekt. Äntligen lite tjejsnack maraton som man bara behöver ibland. Sen firade vi faktiskt vår vänskapsdag haha. Är det normalt? Att fira hur många år man varit vänner. Ja ja vi är inte som alla andra OCH det är precis vad jag gillar med oss!

Gick sedan hem till mig och firade lite till med ett glas (läs flera) bubbel och kollade på talang innan vi avrundade kvällen.

På lördagen ringde klockan igen för ett pass på Hälso för ett sprintpass. Alltså sprintpassen på lördagar är guld. Älskar att börja mina lördagar så.

Svirade snabbt om till lite kläder och fräschade upp mig med lite smink innan jag åkte in till stan tillsammans med mamma och pappa. Köpte lite presenter då hela februari känns som en riktigt firande månad. Tilda fyllde i onsdags, Carl fyller nästa vecka, det är alla hjärtans dag osv.

Så avbröt vi shoppingen och avnjöt en fika innan vi rullade hemåt igen.

På kvällen vankades som sagt födelsedagsfirande för tjejen till höger. Alltså såå himla mysigt. God mat och ännu bättre sällskap. Var jätteroligt att träffa mina tjejer som var hemma över dagen också.

Söndag, ja idag är en riktigt typisk söndag för mig. Började dagen med ett grit pass på gymmet innan jag åkte hem och jobbade några timmar. Blir nog en väldigt lugn söndag och fixdag, ni vet allt det där som ska göras.

Hoppas ni alla haft en underbar helg finisar <3

Gillar

Kommentarer