just nu..

Innehåller affiliate-länkar

Mycket mobilbilder nu, jag vet. Kan tiden bara pausas i några minuter så jag hinner andas lite mellan allt som händer. Min mage är stor som en ballong på grund av allt just nu men antar att det har lite med övergången till hösten. Hösten för mig är verkligen "nystart", det är oftast då skolorna börjar, man kommit hem från en resa eller börjar jobba igen efter semestern. Därför ska jag inte klaga med att det händer mycket, då det oftast ökas lite i tempot i och med allt nytt.


Kan säga er att 4 av 7 dagar denna vecka har jag träffat Filippa. Förstår ni vilken separationsångest man börjar få? Har hunnit äta sista glassen i hamnen för iår, ätit middag på Pinchos som jag inte hunnit testa innan och idag vankas kräftskiva.

Klänning Här.

Har blivit en hel del packning av alla saker. Kan inte förstå att jag nu lämnar min älskade lägenhet, separationsångest även här!

Sagt hejdå till den här lilla plutten och gjort cheesecake till kräftskivan. Ikväll vankas nog även utgång för några av oss men ska försöka att ta lite bilder från kräftskivan i alla fall.

Finner verkligen inte ord för denna gåva som jag fick av Filippa igårkväll. Vad har jag gjort för att förtjäna en vän som dig? I påsen fanns saker som hon vet att jag älskar, hon kan verkligen allt om mig samt en lapp med en text som fick mig i tårar.

Usch mycket hejdå på sån kort tid nu.. <3

Gillar

Kommentarer