31 Januari 2015

Det här med att få iväg ett inlägg är inte så himla lätt med min nästan 4åriga gamla Mac. Men gör så gott jag kan.

Den här lördagen kan egentligen bara beskrivas kortfattat med att det har varit den mest njutbara dagen på länge. Tog en enormt lång sovmorgon och gjorde iordning en super god smoothie till frukost.

Åkte iväg och hämtade upp Emma för att fixa lite ärenden, vilket ett av dom var att hitta patriots kläder och vi slutade båda två upp med en varsin mössa och jag lyckades hitta en helt okej tröja. Som sagt det här med morgondagen är stort!

Satte oss på en mysig typisk Amerikansk resturang och lyckades hitta den godaste salladen jag någonsin smakat. Sallad, walnötter, gojibär, fetaost, tomat & kyckling.Faktiskt riktigt gott och till ett hyfsat bra pris.

Tänkte försöka gymma lite också runt 6 men när jag stått på crossen ett bra tag kommer en kille fram till mig och säger att det stänger. Så hann inte riktigt med det jag skulle gjort. Men någon träning är bättre än ingen i alla fall.

Åkte istället hem och tog hand om mig själv. Hade ansiktsmask, noppade ögonbrynen, rakade benen osv. Sånt där nödvändigt och som känns alldeles underbart efteråt. Lagade ihop lite bananpannkaka och en jordgubbssmoothie och ska närsom helst packa min väska och åka över till Emma där vi ska ha en riktigt mysigkväll. Sover även kvar där då vi sticker tidigt imorgonbitti.

Love J.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229