I söndags firade vi som sagt brorsans födelsedag. Minns ni när man var liten och tyckte att 20 år var så himla ballt. Då var man liksom vuxen haha. Så nu är han vuxen och allt!

Eftersom hockeyn slutade rätt sent på kvällen var vi tvungna att avboka vår tid på Pinchos men gjorde det nästan ännu mysigare hemma. Gud vad jag älskar kvällar tillsammans med min familj <3

Vi åt plankstek till middag, drack bubbel och chark tills middagen var klar och till efterrätt blev det kladdkaka från Frödinge. Detta för att det är något utav det bästa Carl vet haha!

Idag är det inte lika fancy, jag sitter på jobbet och ska vara här till klockan 18 ikväll, där efter ska jag hem och eventuellt påbörja min packning lite smått.

Hoppas ni alla får en fin onsdag! <3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den här helgen har verkligen gått i ett! Har knappt hunnit tagit några bilder men tänkte att det kanske kunde vara lite roligt att se hur den sett ut trots allt.

I fredags bestämde jag mig för att bli kvar i Nyköping så lagade lite mat hemma och kollade på Talang. Blev väldigt lugn kväll efter jobbet då jag hade haft en rätt seg och dålig dag.

Under lördagen började jag ju dagen som alla andra lördagar med ett sprintpass men gick faktiskt även på ett core pass innan. Testade även mina nya skor! Alltså hur snygga?! Kommer ett inlägg om de senare.

På kvällen åkte jag hem till grabbarna som var hemma, hjälpte dom med att laga lite middag och sen kollade vi lite på melodifestivalen innan jag rörde mig vidare...

...Till Norrköping! haha jättekonstigt. Men blev en lite kvälltrip dit och tillbaka till Nyköping.

I söndags vaknade jag upp och kände att hela kroppen var slut. Låg kvar i sängen ett tag men sen fick jag något ryck som gjorde att jag vid 10 var på gymmet för ett grit pass. Vanligtvis är söndagar min vilodag men icke!

Söndagen spenderades först i ishallen då brorsan var utlånad en match till Nyköping. Roligt men dessvärre förlust. Sen på kvällen blev det födelsedagsmiddag med familjen!

Likes

Comments

Godmorgon underbara ni! Idag är det måndag och starten på en ny vecka. Gillar det på något sätt!

Igår blev det en hel del firande så idag är man tillbaka till rutinerna igen men som jag lovade er så skulle jag visa er en utav mina favorit frukostar och denna gång med Women´s beast jordnötssmör till. Perfekt söndags frukost! eller egentligen vilken frukost som helst. En salig blandning av ALLT.

Denna brakfrukost slängde jag alltså ihop igår och den består av vaniljkvarg, en banan som jag deladepå mitten, granola från paulins lite chia frön och sist en klick jordnötssmör. Alltså HUUUR gott??

Likes

Comments

Något jag kommit på mig själv under de senaste åren är hur jag själv inte låter mig respekteras utav andra. Jag har hellre låtit andra trampa på mig och alltid varit försiktigt. Lite som att ingen har respekterat mig.

Men det är inte förrän senare år jag har kommit över tankarna att det är ingen annans fel en mitt egna. Detta för att jag har ett eget ansvar att få min röst hörd och berätta vad mina gränser är. Berätta vad jag inte tycker är okej.

Mycket utav detta kan jag se i en utav mina tidigare relationer. Ni vet en relation när partnern inte behandlar dig fair, han som får dig att känna dig liten och osäker. Han som aldrig riktigt ser dig utan alltid håller på med andra på sidan av som gör att du själv aldrig kan se dig själv som tillräcklig, utan alltid måste vara bättre.

Varför låter han dig behandlas så? Varför sväljer du bara det och infinner dig i att det är så? Jo för du säger inte ifrån! För du visar inte honom vad som inte är okej, utan låter honom behandla dig så! Ta tillbaka kontrollen och ta honom tillbaka till din nivå.

Detta är något man givetvis kan se i flera relationer. Vänner och kollegor. Vänner som ständigt väljer bort dig. Som har andra planer när ni bestämt att ni ska hitta på något. De respekterar inte dig och din tid men du låter ju dom göra det?

Låt inte andra behandla dig som du inte vill bli behandlad. Du behöver inte vika ner dig i alla lägen för att andra ska gilla dig. Tvärt om, våga säg ifrån ibland. För då kommer folk ta dig mer på allvar och det är så du vill bli behandlad.


Likes

Comments

Kan inte fatta att min bästa vän och lillebror idag fyller 20 år! Vafan har tiden tagit vägen egentligen (klyschans klyscha!) men verkligen. Beundrar honom så mycket i allt han gör, man kan ju säga att man är en enormt stolt syster till den här lillskiten.

Sorry men detta inlägget var jag tvungen att tillägna till min lillebror. 20 blir man inte så ofta!

Love You Brother <3

Likes

Comments