Postad i: Resor

Central park🍀

Hej finisar, idag är det sista dagen i New York. Synd, men ändå ganska skönt för det är så mycket man vill hinna göra så vi har proppat varje dag full med så många attraktioner som möjligt. Men imorgon tar vi tåget till Washington.
Dag 3 i New York började med att vi tog en riktigt lång promenad i central park. Sedan vid lunchtid gick vi till en jätte bra resturang. Där beställde jag en frukt salad och en hallon lemonad.

Central park är så otroligt stort och härligt. Rekommenderar verkligen att spendera iallafall en dag där. Det som överraskade mig ganska mycket där var att det fanns sköldpaddor i sjön. Vi gick till en lite solig klippa vid sjön och så såg minst 20 små söta sköld paddor. Hade ingen aning att det fanns det i central park. Det finns även massor av små ekorrar.

Sedan gick vi till Apple butiken i New York där jag faktisk sitter just nu och skriver. Haha gör det här för det är super bra Wi-FI och för att wi-FI et inte funkar hemma.
Sedan när vi kommit här ifrån har jag ingen aning om vad vi ska göra. Men vi har iallafall planerat att köpa amerikanska doughnuts och försöka hitta en resturang som serverar rullbands sushi.

Puss på er ha en bra dag!

  • Postad i: Resor
  • Nära Lincoln Square, New York, NY, USA

Gillar

Kommentarer