Header

Hola!

Vet ett tag sedan jag skrev något här nu, nästan tre veckor sedan och det har inte hänt speciellt mycket. Jag har arbetat och pluggat matte samt varit ute med mina vänner på helgerna. Förra helgen var dock en väldigt special helg. På lördagsmorgonen steg jag upp tidigt för att möta upp Amanda och Elin, sedan bar det av ner mot Skåne. Efter lite felkörningar kom vi fram till Torekov där vi åt pannkaksfrukost ute på en brygga och efter det försatte färden ner till Malmö.

Efter en heldag på Emporia var det äntligen dags för deltävling 3 i Melodifestivalen. Tro det eller ej men vi hade VIP! Vilket betydde att vi fick gå upp på scen och sitta på rad 2 i arenan. Det var en helt fantastisk upplevelse då jag under hela mitt varit mer exalterad över mello än julafton. Efter en del mingel med en del otroligt inspirerande människor och en fantastisk show bar det av mot Halmstad igen. Oh, jag höll nästan på att glömma, vi vann en Finlandskryssning och träffade Christer Björkma (blev så sjukt starstrucked)!!!

Idag har varit en ganska mysig dag faktiskt. Hade otroligt mycket ångest när jag vaknade i morse men tog mig till jobbet ändå. Där blev jag dock inte långvarig, men pappa tog ledigt hela dagen för att få mig att må bättre. Vi åkte därför till Maxi för att äta frukost och sen åkte vi en sväng till farmor. Vi tittade till och med på Ishockey (kvartsfinal i OS mellan Sverige och Tyskland), vilket ni som känner mig kanske inte tycker det låter som mig riktigt. Men ni kan vara lugna, jag somnade efter halva matchen, so I'm still the same Johanna.

Love Johanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var det fredag vilket innebar halvdag på jobbet -vilket det är varje fredag- men dagen blev ganska stressig ändå. Jag fick skynda mig hem efter jobbet för att genast hoppa in i duschen och sminka mig. Varför? Jo för vi skulle på familjefotografering nere i Skåne. Mamma hade vunnit en fotografering i julas av ett företag. Eftersom man är ovan vid att stå framför kameran var det ganska stelt, men det var samtidigt så sjukt roligt!

Kvällen spenderades sedan med Elin, Rebecca och Philip hemma hos mig med lite mys och sällskapsel.

Här kommer två bilder på gårdagens sminkning som jag blev hyfsat nöjd med. Fick använda mina nya ögonskuggor som jag köpte i torsdags och även min nya blush! Tror till och med att det blir samma look idag, mestadels för jag lämnade allt mitt smink hos pappa. Så påminn mig att aldrig lämna sminket där igen, because you never know when you need it.

Love Johanna

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alla där ute, jag har länge tänkt på att dra igång denna blogg igen och göra ännu ett försök med att blogga. Men jag har aldrig kommit på något speciellt att blogga om då jag inte vill skriva om min ganska så enformiga vardag. Men nu gör jag ett försök och det får gå som det går helt enkelt.

Vad ska jag blogga om denna gången då? Jo jag hade tänkt lägga ut en del om smink, mitt relativt nyfunna intresse som jag lägger ner mycket tid och pengar på. Men även lite allmänt om vad som händer i mitt liv om jag tycker det är någon speciellt som händer. Ni kan inte räkna med dagliga uppdateringar, kanske veckovis eller när jag känner att jag har något att skriva om eller dela med mig av. Hoppas ni vill titta in här då och då!

Nu till dagens inköp som ni kan se på bilden nedan. Make up store här i Halmstad ska stänga ner och har därför utförsäljning på alla produkter (hela 40%?!). Så jag valde att köpa på mig lite smått och gott nu när lönen kommit. Lyckades även hitta lite kläder på Gina Tricot och smycken på ur&pen. Det blev en mycket mysig eftermiddag på stan med Emma.


• Blender brush wide - 708

• Blush brush - 500

• Glitter eyeliner - Soft Pink

• Blush - Must Have

•Marble microshadow - Charoal Grey

• Easy cover all mix

• Moon shadow - Copper

Love Johanna

Likes

Comments