Header 

Kalas gånger flera denna helgen och redan är det sent på lördag kväll. Var sjutton tar dagarna vägen?! Sitter barnvakt hos mina kusiner som sussar sött på övervåningen. Har fått klart en uppgift till skolan och lyssnar på Harry Potter and the deathly hallows. Ska snart få åka hem och lägga mig, utflykt på G imorgon :)

 


 


Kram Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 

Har grejat hela dagen, så skönt att få undan en massa grejer innan helgen. Tvättat en enorm hög med kläder, storstädat badrummet, läst kurslitteratur, gjort ett par ärenden med hjärtat och testat en yoga-video jag hittade i en hög med filmer. Vilda som sov lugnt och stilla hela förmiddagen blev väldigt intresserad när jag började inta diverse skeva positioner på min lila yoga-matta. Hon höll på att ge mig en blåtira på kuppen, det lilla yrvädret ♥

 


Kram Johanna

Likes

Comments 

Skippade eftermiddagens föreläsning och ligger i soffan och snorar. Irriterande nog blir förkylningen bara värre för var dag som går istället för tvärtom - grr! Ska precis gå ut en sväng med Vilda, hon är alldeles för pigg för mig idag ;) Hoppas bli bättre snart för jag är fett träningssugen med!

 

Kram Johanna

Likes

CommentsNaturhistoriska muséet

HögvaktsavlösningenFika i gamla stan

Utsikt från Djurgårdsfärjan

 

De sista av bilderna från vår kungliga hufvudstad (jag vet att det inte stavas så egentligen). Stockholm är en så vacker stad och visade sig verkligen från sin bästa sida med strålande sol, glittrande vatten och lummiga parker - underbart! :)

 

 
Kram Johanna

Likes

Comments

Ekologiskt & fairtrade thé :)

 

Har inte riktigt kommit in i rutinerna för skolan än, speciellt inte eftersom jag tog en 5 timmar lång sovmorgon igår. Är förkyld men idag är jag tvungen att åka till skolan så det var bara att släpa sig upp. Laddar med Coccilana & nässpray! Sitter med min vanliga morgonkopp med thé och ska se nyheterna innan det snart är dags att kila till tåget.

Ha en fin dag alla :)

 


Kram Johanna

Likes

Comments 

Startade resan med ett besök på Skansen. Lite folk och strålande väder bjöd Djurgården på. Glass, berättelser från de små stugorna och vackra nordiska djur var topp 3! 

 Kram Johanna

Likes

Comments

 

Örtträdgården på Skansen 

 

Då var första dagen i skolan avklarad! Likt varenda terminsstart så har jag ont i halsen, en riktig klassiker vid det här laget. Har stressat fram och tilbaka hela dagen och nu är jag äntligen klar med allt som var tvunget att bli gjort idag. Har en hel del kvar att fixa men det får vänta till imorgon för nu är jag helt slut. Håller på att kolla igenom bilderna från Stockholm så det kommer upp en bildbomd imorgon - håll utkik!

 

Kram Johanna

Likes

Comments
 


Hade som sagt en riktig toppendag tillsammans med Karin igår! Det är en av mina absolut närmaste vänner och jag får alltid så mycket positiv energi från henne, underbart! Vi träffades på förmiddagen, handlade med en massa gott och cyklade dryga milen ut till Lygnared. Under högsäsong brukar där vara totalt fullsmockat med folk men igår hade vi endast sällskap av ett par mammor med två små barn - awsome! Badade och pratade om en massa viktigt och oviktigt, solade och fotade lite grann. På vägen hem brännde det rejält i rumpmusklerna så jag antar att vi kan räkna in det som ett träningspass med ;)

 
Kram Johanna

Likes

Comments

 

Dom som påstår att sommaren är helt över har fel. Jag har haft en makalöst bra dag i solen! Mer om det senare :)  Nu ska jag åka och titta på tapeter till hallen (snart klar, wiiie!) och sedan hälsa på mina fina kusiner ♥

 


Kram Johanna

Likes

CommentsCupcakes to die for! ♥

 

Sovmorgon, smärtfri, solig balkong, kaffe och underbara citron- & halloncupcakes. Hur härligt?! Har varit ute med vovven och laddar nu för en dag i solen men bästa Karin. Det kommer bli awesome! Hörs senasre allesammans :)

 Kram Johanna

Likes

Comments