Header 

Har varit och firat glada studenter hela eftermiddagen. Hittade mina balbilder tidigare idag, hade en supersnygg klänning men är så missnöjd med alla bilder. Det var ingen som hade en bra kamera på den tiden och jag var svettig och glansig på typ alla bilder. Men nostalgisk blir man! =)

 

Kram Johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments
 

Sovmorgon och kaffe - bra start på dagen. Känner mig ändå tom och energilös idag, blä! Ska strax ge mig ut i solen och hälsa på syster och sedan köpa de sista presenterna till alla mina studentfirande vänner. Hepp! Ta tag i dagen!

 


Kram Johanna

Likes

Comments 

Efter flitigt pluggande hela förmiddagen är det dags för lite vila och energipåfyllning! När jag hade ätit ringde syrran och tvingade med mig ut en stund, tog en Cola på Nygrens och fick sedan köpt 1 av typ 1 000 000 studentpresenter. Bara några kvar... Nu dricker jag kaffe och funderar på hur jag ska orka ta tag i plugget igen, denna ständiga kamp!

 

PS. Håll utkik för lite senare kommer fler superfina bilder från lillebrors bal =) DS. 

Kram Johanna

Likes

Comments


 

Hade Lollo här på en snabb kopp häromdagen och hon hade med sig en liten "kämpa på-present", så gulligt! Tack =) Idag står komplettering av uppsatsen först på schemat. Frukosten är uppäten och Vilda ligger trogen på sin plats. 

 

Dagens lilla lyckoämne: Har plockat årets första liljekonvaljer och dom doftar uuunderbart!

 
Kram Johanna

Likes

Comments 

Då var det kväll och vi har hunnit med både uppsatsopponering, kaffe, träning, middag och ett besök hos svärfar. Nu ska vi hitta någon schysst rulle att titta på och sedan ta en lååååång dusch =) Himla bra eftermiddag detta!

 

Kram Johanna

Likes

Comments
1. Dagens första kaffe - himmelsk!  2. Puss!  3. Sötaste syster & kusin?  4. Frukost!  5. En skål sommarlycka.  

6. Barnvakt åt lill-kusin Märta.  7. Märta doftar på nyutslagna tulpaner i trädgården ♥  8. Egopic.

 


Kram Johanna

Likes

Comments


 

Några bilder på lillebror och hans baldejt igår. Har precis hunnit kolla igenom bilderna men inte mer än så. Äter en väldigt tidigt lunch innan jag alldeles strax ska till skolan för opponering av uppsatsen. Wish me luck! =)

 
Kram Johanna

Likes

CommentsBevis för att jag verkligen badade igår - ser ni vattendropparna?

 

Gick upp vid halv 8 och fixade frukost med en gång, var vrålhungrig! Nu sitter jag med mitt te framför nyhetsmorgon och Vilda ligger i knät ♥ Ska alldeles strax gå ut med lilla hjärtat innan det är dags att ta tag i dagens måsten.

 

Kram Johanna

Likes

CommentsMin stiliga bror och hans baldejt tillika barndomsvän Sara. Så fina!

 

Har varit en rätt så hektisk dag med undantag för en stund strax efter lunch - jag åkte nämligen och tog årets första dopp.Wiihoo! Hoppade till och med i plurret 2 gånger! Fotade min bror som skulle på sin studentbal idag med. Dom var så snygga! Tilläggas bör att min bror i vanliga fall ses i arbetskläder med motorolja upp till armbågarna... 

 

Kram Johanna

Likes

Comments