Header
Glad valborg på er! Eller vad man nu säger. Ska äta middag innan jag går över till Johan och myser med en del ur det här goa gänget. Ha en riktigt fin kväll alleman! :)

 
Kram Johanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments 

Gick och köpte en stor latte till mig själv efter lunchen. Sitter nu och sippar på den samtidigt som Harry Potter rullar på TV:n. Varför göra vardagen tråkigare än den behöver vara? Pappersarbetet jag pysslar med samtidigt känns helt plötsligt inte lika jobbigt utan nästan stimulerande. Vardagslyx do work wonders :)

 

Kram Johanna

Likes

Comments
Sista dagen i April är här , Valborg. Sommaren närmar sig med stormsteg och jag är knappast den enda som längtar. Jag ligger dock hemma, lika vissen som blommorna i mitt sovrumsfönster. Huvudvärken ger inte med sig och kroppen känns allmänt svag, avskyr det! Vill känna mig frisk, pigg, stark, motiverad och framför allt - jag vill träna! Kurerar mig med te, fika och film idag och jag tänker njuta av det, så det så!

 
Kram Johanna

Likes

Comments
Fick åka hem vid lunch med ett begynnande migränanfall, somnade som en stock tills Sebastian kom hem och då var det värsta tack och lov över. Sebastian bjöd på middag på Musses sen, mysigt ♥ Åt en Musses special 3 med lamm, himlen i ett lerkrus, det säger jag er! Efter det åkte vi på AMTS årsmöte och jag är nu invald i styrelsen för år 2013. Det känns riktigt bra! Nu är Sebbe på gymet och jag mumsar godis framför Biggest loser, bra kombo ;)

 
Kram Johanna

Likes

Comments 

Detta väldoftande och mjuka läppbalsam blir räddaren i nöden på mina vintertorra läppar. Det luktar dessutom som godishalsband, underbart! Finns bland annat här.

 

Kram Johanna

Likes

Comments


Godmorgon alleman! Måndag igen och en ny arbetsvecka framför oss. Men det känns inte så tungt, röda dagar och annat skoj väntar. Sitter enligt vanliga rutin med en kopp te, Wild berries idag, så gott! Jag ska tillbaka till praktiken på min mysiga vårdcentral och idag väntar mittbedömning. Wish me luck!

 
Kram Johanna

Likes

Comments 

Avlutar min söndag med en timmes massage, snabbmat och Harry Potter 7 del 2 (igen, I know). Är vid scenen när alla lärare, elever och ordermedlemmar rustar upp skolan inför kriget, så sjukt mäktigt! Jag ryser i hela kroppen!

 

Följ med på Instagram också, ovan är ett gäng blandade bilder från den senaste tiden.  @johannamaer

 

Kram Johanna

Likes

Comments

 

Ett par ärenden, tvätt, matlagning, kaffe & wienerbröd, hundpromenad, chattat med lillasyster och världscupfinal i hoppning. En mycket härlig söndag såhär långt :)

 Kram Johanna

Likes

Comments


Slö helgmorgon här. Äkta söndagsfrukost med pannkakor och riktigt goda jordgubbar ♥

Solen skiner & jag är ledig = solglajjor, bok och kaffe på balkongen med Vilda i knät =)

 

Update: Hann såklart inte mer än att skriva detta så gick solen i moln, klassiker!

 
Kram Johanna

Likes

Comments
Tog en spontanfika i kvällssolen med mina fina tjejer. Vi ses alldeles för sällan och ingen av oss kan lista ut varför. Kan det vara vuxenlivet tro? Resten av kvällen bjuder på tvätt, städ, handling & middag. Film med kanske?

 
Kram Johanna

Likes

Comments