Header
Vilken slö dag det hittills har varit, underbart! Sol, ljudbok, promenad, godis, mat ♥ Kom nyss hem från stallet där Stancie har lyckats hoppa över staketet in till Mida & Denise, han tyckte väl att det bar trevligare där :P Sebbe har lagat mat som luktar fantastiskt så nu blir det middag framför handbollen, så gott det ska bli! 

 
Kram Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


En hel massa folk på ingång och fika nr... 3? Kommer direkt från stallet och red ett riktigt, riktigt fint pass på Stancie idag. Han var lite bitig och det var riktigt roligt! Nu: kaffe och påsktårta!!
Kram Johanna

Likes

Comments
Detta är receptet för en lugn och skön förmiddag:

 

1 st iPhone

Hörlurar

Påskgodis

Valfri ljudbok

 

I mitt fall är det fortfarande Harry Potter som rullar, otroligt behaglig berättarröst. Ligger såklart under min rosa filt med Vilda intill bröstet. Mys på hög nivå! ♥ Nu är det strax påskmiddag ho mormor :)
Kram Johanna

Likes

Comments
Dagen såhär långt har varit kanoners! Superhärligt väder i stallet, baka baka liten kaka, och ett par underbara timmar med Katte på balkongen, en massa gott fika och gassande sol. Nu har jag hjälpt mormmor noppra ögonbrynen och avverkat årets första jogging-kilometrar utomhus. Har spagetti-ben och undrar just hur jag ska orka ta mig till duschen. Lika bra att börja ladda med en gång.
Kram Johanna

Likes

Comments
Denna turbulenta dag avslutas med ost, kex, vin och påskgodis med mami ♥ 
Kram Johanna

Likes

Comments


Snygga och inspirerande planscher köpta på det här stället och jag gillar dom skarpt! De sitter i sovrummet mitt mot sängen så det blir det första man ser när man vaknar. Lite kärlek, lite inspiration, lite pepp. Lägger grunden till en grym dag, varje dag, eller vad tror ni?

 
Kram Johanna

Likes

Comments

Sitter på tåget mot sista skoldagen innan påsk. Har en del att ta tag i men det ska nog gå bra. Träffade Anna som kom cyklande i full fart (har aldrig sett människa cykla i normalt tempo). Himla kul att se henne några minuter, för det var längesedan! Solen skiner och Queen rullar i hörlurarna. Tänker blunda tills det är dags att byta tåg. Giv mig styrka du mäktiga musik.

Kram Johanna

Likes

Comments


3 goda ting kom med posten idag - en värdecheck på 50 kr från Västtrafik, ett överraskande lönebesked och ett efterlängtat vykort från Bali. Min älskade syster jag saknar dig så ♥ Nu är det mindre än 6 veckor tills hon kommer hem lilla Fridifisen, wiihoo! :D 

 

Eftermiddagen har spenderats framför datorn med skolarbete, har beställt kurslitteratur, tränat och gick till Sebbes jobb för en kopp kaffe. Har Skypat med Sandra en lång stund och nu är det dags för en ångande dusch. Sedan tänker jag släppa taget för idag, det innebär raggsockar, en kopp té och bloggläsning i soffan. I'm lovin' it!

 
Kram Johanna

Likes

Comments


Sitter och kollar på dessa underbara tapeter från det här stället. Är totalförälskad och nu har jag beslutsångest utan dess like! Hoppas Sebastian kan bestämma sig så får jag lita på honom ;)

 
Kram Johanna

Likes

Comments