Header 

Vi bestämde oss för att skippa gymmet idag och köpa pizza till middag. Två minus blir ett plus, right? Säsong 8 av Vänner rullar på TV:n och vi är allmänt slöa, väldigt skönt avslut på dagen. Sweet dreams ya´ll ♥


 
Kram Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments 

Såhär oemotståndligt snygg var jag igår när jag satt med ansiktsmasken på. Avis? Don't be.

 

3-in-1 honey & oat scrub mask från Bodyshop. Love it, love it, love it! Huden blir len som en babystjärt, vad mer kan man önska?

 

Har nyss kommit hem efter lunch med mamma, handling med mormor och ett par ärenden för egen del. Min "lediga" tid under eftermiddagen har redan försvunnit. Får väl hinna med den en annan dag. Lägenheten ser ut som ett bombnedslag med, så illa att jag inte vet var jag ska börja. Den stora fördelen med det är att det kan bara bli bättre :)


 

 

 
Kram Johanna

Likes

Comments 

Godmorgon människor :) Har varit vaken och på gång i flera timmar redan, söker sommarjobb och pluggar famakologi, svarar på mail - full rulle som vanligt. Ska fortsätta greja lite här hemma en stund innan jag ska skjutsa mormor och gå lite ärenden. Eftermiddagen ska ägnas åt filmtittande och avkoppling. Jag behöver det i vardagen, planera in några timmar då och då där jag liksom "tvingar" mig själv att inte göra någonting och inte heller tänka på vad jag ska göra "senare". Det är viktigt att ta hand om sig själv ♥


 
Kram Johanna

Likes

Comments 

Gick en sväng till gymmet och träffade där Johan. Han var schysst och visade mig lite övningar för överkroppen efter som jag är en total rookie vad gäller allt som har med gym & maskiner att göra. Har i alla fall kört en stund nu och jag är pinsamt nog ganska mos i armar och axlar... Johan beefade och jag dog. Typ så ;)


 
Kram Johanna

Likes

Comments
 

Tar en gófika samtidigt som jag lägger tillgänglighet på ena jobbet, blir upprigd av chefen på andra jobbet, pluggar till farmakologitentan, kollar på plastikkirurgerna och gosar med vovven - mutitasking på hög nivå! Dagen springer på trots att jag har tagit det lugnt under förmiddagen, är otroligt skönt att få göra saker i mitt egna tempo i alla fall :) 

 
Kram Johanna

Likes

Comments

 

Tog en rejäl sovmorgon idag och när jag vaknar ser jag att eftermiddagens föreläsning är inställd - underbart! En heeeelt ledig dag, sköntsköntskönt! Har inga planer annat än att få pluggat lite och det känns underbart! Har sovit som en stock inatt med, avslutade kvällen med att få en halvtimmes massage av Sebastian ♥
 
Kram Johanna

Likes

Comments 

Den här dagen slutar lite gladare än vad den började. Har varit en stund på gymmet och köpt godis med hem. Nu sitter jag i soffan och myser med älsklingen, alltid vid min sida, alltid stark ♥ Och tack gode Gud för att jag har sovmorgon imorgon!


 
Kram Johanna

Likes

CommentsSyndar lite, Sebastian - förlåt mig. Till mitt försvar kan jag tala om att jag haft samma väska i ett helt år, det är nog rekord för att vara mig, woohoo! Men snygg är den ♥


 
Kram Johanna

Likes

Comments
 

Är en rätt tung dag på flera sätt. Saknar syrran lite extra och längtar efter ledighet och värme. Världen snurrar i 180 och jag promenerar sakta vid sidan så att allt känns suddigt och ofokuserat. Drar filten över huvudet och sover middag medan regnet smattrar på rutan, det enda rätta just nu.


 
Kram Johanna

Likes

Comments

 

Har en vilodag från gymmet och myser med älsklingen. Vi har myntat begreppet "fest-måndag" och ätit fläskfilé med salami & soltorkade tomater tillsammans med ugnsbakade potatisklyftor och morötter, yum yum! Nu har vi varit på kvällspromenad med Vilda och kaffet står på bryggaren. Fin dag trots att det är måndag :)
 
Kram Johanna

Likes

Comments