HeaderÄr lite sugen på den här finingen. Hos Style by Tyra hittar ni honom.

 

Har pluggat en bra stund och nu är det dags att sova. Sömnbristen gör sig påminnd och förhoppningen är att vara liiite piggare imorgon. God natt på er :)


 
Kram Johanna

Likes

Comments

Har varit ute och ätit med mammas kusin och min mammas andra kusins dotter. Det låter mer kompicerat än vad det är men det är så himla roligt att träffa dom! Det blev på en mysig thairesturang och när vi kom hem fixade Ninna (mammas kusin) kaffe och tog fram utav kakan hon köpte till mig igår. Det var knappt att jag fick gå ut själv i köket och hämta koppen, så uppassad är jag!

 

Nu sitter jag och läser på lite inför morgondagens pass och kollar bloggarna. Ska läsa i boken för hemtentan med, fick lite nyheter idag som kan göra November ännu mer hektisk så det gäller att skolarbetet i fas så gott det går :)

 Bild på mig och mamma från i Söndags ♥


 
Kram Johanna

Likes

Comments

Fick ett jättefint uppvaknande igår! En gosig vovve, en sambo som hade tänt ljus och sjöng, fina paket, blommor och en mazarin. Dessutom fick vi äta frukost i lugn och ro tillsammans, det var nästan bäst på hela dagen! ❤ Dessutom vet jag att det är en till present på väg och jag har inte den blekaste aning om vad det är, späännandee! :D

Kram Johanna

Likes

CommentsNaturen bjuder på så mycket vackert såhär års!

 

Nu sitter jag redo för att bege mig mot Lidköpings sjukhus återigen. Är riktigt sömning men jag piggnar nog till i kylan ;) Ha en bra dag alla


 
Kram Johanna

Likes

Comments

På min födelsedag. Som var igår för nu är klocka redan över 12 på natta. Shit vad kvällen flög iväg! Blev sen från praktiken och sen har jag och mammas kusin kvällsfikat och pratat i över en timme. Hon hade varit så gullig och köpt både blommor, choklad, trisslotter och en god kaka, goa släktingar man har! Ska släcka lampan bums efter detta, visar alla mina fina presenter så fort jag hinner :)

 
 
Kram Johanna

Likes

Comments 

Helt slut i huvudet med shit vad kul det är att sjunga! Börjar låta riktigt bra! Nu sitter jag med Sandra i soffan och myser. Har en nygräddad kladdkaka och varmt kaffe i köket, himmel vad det ska sitta som en smäck nu ♥


 
Kram Johanna

Likes

Comments

Så himla fina, gosiga raggsockar hittade jag på Lindex ❤ Billiga var dom också, vilket kap :)

Kram Johanna

Likes

Comments
 

Vaknade upp och hann mysa lite med Sebastian och Vilda innan vi åkte till ett bitande kallt stall. Men Gud vad härligt med frost och sol, underbart! ♥ Har nu satt i mig en redig frukost med mackor, äggröra och kaffe med skummad mjölk och kanel, mätt och nöjd.

 

Idag blir det sångrep för hela slanten, det är så himla roligt och jag känner att jag uvecklas för var dag som går. Att känna att jag växer inom det område som alltid skapat en osäkerhet hos mig är otroigt befriande! Mindre än 2 veckor kvar och det går så bra! :) 
Kram Johanna

Likes

Comments 

Rep hela dagen lång idag! Mindre än 2 ynka veckor kvar till premiär och det är både intensivt och fokuserat till 100% nu. Kostymerna börjar ta form, stämmorna sitter bättre och bättre, replikerna intensifieras och dansstegen finslipas. Det kommer bli så grymt på scen, jag känner det i hela kroppen!


 
Kram Johanna

Likes

Comments