Header


Mina gosar power-napade igår ♥
 
God förmiddag på er! Sitter i soffan men en kopp kaffe efter att ha fixat ett litet ärende och varit i stallet. Ska alldeles strax fixa till mig lite och sätta mig till pendeln mot Göteborg för att träffa Sara, fint ska det bli :) Kul att göra något annat än att åka tåg och plugga tillsammans!
Kram Johanna

Likes

Comments


 Panda från stylebytyra.se, dödskalle & kors från Ginatricot.
 
 Mina 3 favoriter just nu. Pandan är dock i samma silverfärg som de andra två, fick bland annat den av älsklingen som en överraskning förra året ♥
Kram Johanna

Likes

Comments 
Tack älskade vovve för att du finns men just nu får du sluta bita mig i tårna!
Kram Johanna

Likes

Comments 
Bilderna har absolut inget med inlägget att göra, tyckte bara det såg så himla tråkigt ut utan. Ska strax ta cykeln ner till Studis för att ha kör-rep, tror vi ska på på låtarna från We Will Rock You idag, spännande! Hoppas ni alla har en fin dag såhär långt :)
Kram Johanna

Likes

Comments


Gruppbild från Sebbes & Hasses lilla galej.
 
Japp, då var reality här. Klockan ringde långt före smärtgränsen idag, jag har hunnit starta en tvätt, läsa mina sedvanliga bloggar och druckit min älskade kopp morgonte med smak av jordgubbar & grädde. Ganska fint ändå, nu ska jag borsta gaddarna och sen rusa till tåget. Ha en bra dag gott folk!
Kram Johanna

Likes

Comments

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3761324/?claim=ch3k654mxg2">Följ min blogg med Bloglovin</a>

 

Japp, har nu skaffat Bloglovin' för den som är intresserad. I så fal är det bara att haka på!

 

Kram Johanna

Likes

Comments


 

Körde på jeans + jeans idag. Like it a lot! Kommer ihåg för några år sedan då det för mig var helt otänkbart att köra dubbelt, tiderna förändras. Till det hade jag min nya, fina skinnjacka och en blockfärgad väska i mocka- samt skinnimitation. 
Kram Johanna

Likes

Comments


Är totalt slut - och jag har bara haft en ynka föreläsning! Kära nån, dags att inse att man är tillbaka i verkligheten. Ska snart, snart, snart (!) lyfta min trötta kropp ur soffan och fixa middag. Jag vill ha pannkakor, det vill absolut inte Sebastian, dagens I-landsproblem är härmed presenterat.
 
 
Kram Johanna

Likes

Comments