Torsdag

Hej på er så är det torsdag igen, idag har jag varit i vallentuna gick på en promenad där. Efter det åkte jag till Täby centrum och åt lunch på donken, så gott men så onyttigt..😅 nu är jag hemma igen. Hade tänkt vila lite nu. Hoppas att ni har en bra dag. Ta hand om er.
Johanna ❤️

Gillar

Måndag

Hej på er så blev det måndag och en ny vecka är här. Jag gick upp ganska sent idag då jag var trött. Eller jag är typ alltid trött. Har iaf nu varit ute på en lång promenad och varit till centrum och handlat lite. Nu hade jag tänkt vila lite. Eller så dricker jag en kopp kaffe. Valet är svårt. Hahah. Hoppas att ni får en bra ny vecka. Och att ni som har semester har en bra semester. 👍🏻 ta hand om er.
Johanna❤️

Gillar

Söndag

Hej på er så är det söndag och snart är denna helg slut. 👍🏻 jag gillar inte Helger för det finns inte så mycket att göra. Gillar inte heller att ha semester för då finns inga bra rutiner. Men har jag tur så får jag börja på DV efter sommaren, ☺️ nu ska jag gå ut på en promenad med mamma. ❤️ hoppas att ni har haft en bra helg. Ta hand om er.
Johanna ❤️

Gillar