Torsdag

Hej. Det var några dagar sen jag skrev. Har hänt lite saker så varit rätt så mycket nu. En psykos som inte försvinner. Är deprimerad igen. Men psykosen är värst. Jag vet inte hur jag ska bli frisk. Jag vill kunna leva ett normalt liv men istället är jag neddrogad av mediciner. Men ja. Jag vill bara slippa ta den där vidriga injektionen dem äckliga vita tabletterna. Vill inte ta mediciner vill bli Som en människa igen. Men det verkar omöjligt. Nu ska jag till DV blir pannkaka till lunch.
Johanna ❤️

Gillar

Onsdag

Så är det redan onsdag kväll. Har varit på DV idag och sen bara varit med benzo. Så det är mysigt. ☺️har även tvättat två maskiner idag så nu behöver jag inte göra det på några dagar. Imorgon ska jag på möte på öppenvården. Ska till min skötare och läkare där. Är lite nervös för det är årskontroll för min psykos. Men jag hoppas att det går bra. 🥰 är ganska trött nu. Så ska väl sova snart. Hoppas att ni har haft en bra jobb eller skola dag.
Johanna ❤️

Gillar

Söndag

Så är det söndag. Snart är denna helgen slut. Har varit och fikat hemma hos pappa. Gick hem för att ta min medicin och fick med mig mina kvällsmediciner. Då jag ska äta middag hos pappa med familj. ❤️ har precis duschat och fixat mig så snart ska jag gå hem till pappa igen men först vila lite. ☺️ hoppas att ni har haft en fin helg. Det är sjukt varmt så skönt men lite jobbigt med värme. 👍🏻 hehe. Ta hand om er.
Johanna ❤️

Gillar