Söndag

Så blev det redan söndag. Har varit sjukt trött så har mest sovit idag. 😴 nu har jag iaf varit duktig och gått och slängt grovsopor. Efter det så diskade jag. Och sen så åt jag en färdigrätt. Var helt ok. Men vågade inte äta kycklingen. 😅 hehe. Nu håller jag på och tvättar. Den är snart klar. Så då ska jag bara hänga tvätten på tork. Vid 16.45 så ska jag gå till mitt boende och fika. 🥰 sista dagen jag tillhör detta serviceboende. Imorgon tillhör jag ett annat boende. Kommer bli bra men är sjukt nervös. Men det går nog över snart! ❤️ hoppas att ni har haft en fin helg. Dagarna går så snabbt tycker jag. 😅 det är redan juni imorgon. Så om två månader fyller jag år. ☺️ haha det går så snabbt. Vill inte bli äldre nu. Hahah. Men det är bara att gilla läget. 😅
Johanna ❤️

Gillar

Torsdag

Så är det redan torsdag kväll. Jag mår väl inte jätte bra. Men jag kämpar det gör jag verkligen. Så nu hoppas jag på att det blir bättre igen. Mamma och benzo kommer till mig dem ska sova över hos mig. Så får gosa med dem. ❤️ håller på och städar nu och lyssnar på musik.🥰 det är min sista helg på detta serviceboende jag bor på. På måndag tillhör jag ett nytt boende men kommer bo kvar i samma lägenhet så det är skönt att slippa flytta igen. 😊 blir att ta en timme i taget nu. Tills på måndag. Personalen på mitt nya boende verkar vara bra och dem kommer kunna hjälpa mig bättre med det psykiska som är mitt problem. ❤️. Imorgon ska jag till dagliga verksamheten som vanligt. Hoppas på en bättre dag imorgon. ❤️ hoppas att ni har en fin kväll.
Johanna ❤️

Gillar

Söndag

Så är denna helg snart slut. Denna helg var jag hemma hos min mamma. Och ena bror och benzo såklart. Sov där i två nätter. Vi spelade skip bo. Det var kul. 😍 idag har jag varit ute på promenad först själv sen med en kompis och efter att jag hade ätit middag så gick jag ut på en till promenad. Så skönt. 🥰 nu kollar jag på serien ’inlåst’ 🥰 ska sova om ett tag. Hoppas att ni har haft en bra helg!
Johanna ❤️

Gillar