Fredag

Hej på er så är det fredag kväll. En till helg har börjat. Jag har varit på dagliga verksamheten idag slutade efter lunch. Hade sen ett möte på psykiatrin. Det gick sådär. Berättade om mina problem jag har nu. Hon kommer berätta det för min personal nästa vecka om det fortfarande är jobbigt med dem problem som jag har. Men funderar på att berätta för personalen först men vet inte hur det ska hjälpa mig. 😞 men ja jag försöker men det är jätte svårt. Men jag hoppas att det är bättre innan tisdag. Ska se vad personalen kan göra för att hjälpa mig. Har iaf köpt näringsdrycker så får i mig lite hoppas jag på. Men ja vi får se. Är ganska trött vill bara sova. För att denna dagen ska vara över.
Ska kanske på en majfest imorgon och kanske träffa min farmor och farfar om jag orkar men ja vi får se. Hoppas att ni alla har haft en bra vecka och får en trevlig helg.ta hand om er.
Johanna 💙

Gillar

Helg

Hej på er så är det fredag och en till helg är här. Jag har varit inlagd på psyk över natten. Hamnade på den sämsta avdelningen på hela sjukhuset. Nu är jag iaf hemma igen. Så det är skönt. ❤️ har precis tagit en skön dusch. Så nu känner jag mig fräsch igen. ☺️ har sjukt ont i huvudet idag. Och mår illa. Men det är pga min nya medicin. Ska nog ta en Naproxen och försöka vila lite. Blir en lugn helg så det är skönt. Bara vila upp mig så jag kan gå till mitt jobba på måndag. Hoppas att ni alla får en bra helg. Ta hand om er.
Johanna 💙

Gillar

Ny vecka

Hej på er så har det blivit en ny vecka igen. Har varit på dagliga verksamheten idag efter det så har jag tvättat och tränat och diskat lite. Nu har jag precis bäddat rent i sängen. Så kommer bli extra skönt att sova inatt. ☺️ väntar just nu på mina mediciner sen ska jag sova.hoppas att ni har haft en bra dag och får en bra ny vecka. Ta hand om er.
Johanna 💙

Gillar