Ny header och "Veckans ord"

Min header = 12x emojigubben med hjärtan istället för ögon.

Wihoo, äntligen är bloggens header förnyad och för första gången är jag med på den (partybomb emoji). Den blev oerhört fin: färgerna, typsnitten, min signatur - allt passar. Detta blev verkligen toppen!! Nu ser inte längre min blogg ut som en nystartad - blogg fast jag har haft den i mer än 3 år - och du som läser får direkt en syn på personen bakom bloggen.

Nya konceptet

Förutom en ny header har jag kommit på ett koncept till JohannaSejsing.se, jag älskar konceptet och vet ingen annan som har det. Det handlar om Veckans ord som är i sidmenyn. Under veckans ord kommer jag skriva ett svårare, inte så alldagligt ord som kommer resultera till att du som läser lär dig nya ord.

Detta kom jag på genom att titta igenom mina anteckningar och jag har en fruktansvärt lång lista med ord och definitionen av ordet. Innan - i högstadiet - var jag duktig på att skriva ner nya ord som jag läste eller hörde för att sedan skriva in och därefter finna definitionen, nu däremot gör jag det aldrig och mina anteckningar har inte uppdateras sedan 2017-06-08.

Nu ska vi tillsammans fylla mina anteckningar med definitionen och nya ord, detta kommer bli roligt!!! Jag är mer glad över Veckans ord än min header för ärlighetens skull, detta då jag tycks finna min nisch som är kunskap.

Tycker du om bloggen och mig?
Följ mig på samtliga medier: Instagram @JohannaSeijsing,
Facebooksida @JohannaSeijsing.se, Blogkeen och på Nouw.
Vid frågor kontakta mig gärna på Blogg@JohannaSeijsing.se.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229