Det har ju inte bara hänt lite sedan jag skriv här senast. Gymnasiet har dragit igång och hela jag och livet har förändrats sjukt mycket sedan jag skrev här senast då jag var en less och pessimistisk tjej som längtade att komma ifrån högstadiet. Nu däremot, är det helt annorlunda som sagt. Har haft turen att möta så många nya, trevliga människor samt hålla kontakt med de jag var närmast med under högstadiet. Livet rullar på, och tycker för första gången på länge att skolan faktiskt är väldigt rolig!!
Som ni minns, eller kanske inte minns, så har många skador hängt med mig under en period. Både höften och knäna ville inte samarbeta under hela våren/tidig sommar, men nu i höst har det (peppar, peppar) blivit bättre. Jag bestämde mig för att börja på fotboll igen, fast som utespelare. Är nöjd med det beslutet, då jag även nu i vinter kommer att få stå i mål för f99 - laget i futsal. Nu var det ett tag sedan hjärnskakningen, och jag känner att ju mer tiden går desto mer lägger man den händelsen bakom sig. Såklart tänker man på det ibland, då olyckan var extremt oläglig och fick mig att tappa hela intresset för fotbollen. Det jag vill säga med allt detta onödiga prat är att jag äntligen kan börja träna hyfsat normalt.
Nu ska jag göra comeback med denna blogg, men ni ska nog inte förvänta er så mycket mer engagemang än sist! Love

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Wow vad jag saknar fjällen!!​

​Haft en riktigt trög måndag. Som jag nämnde igår är jag sjuk och har därför inte varit i skolan idag. Pluggade på morgonen sedan kollade jag på film och skrev lite. Har inte alls gjort något vettigt, om man bortser från pluggandet. Hoppas verkligen på att kunna gå till skolan imorgon. 

Kram


Likes

Comments

/Klicka på bilden för och se vart prylarna kommer ifrån/

Likes

CommentsFinaste finaste texten, skriven av Forni
Jag har inte bloggat på ett tag, tyvärr. Har varit sjuk hela veckan, och igår blev det ännu värre. Förstår inte vad som är fel haha, jag är ju sjuk hela tiden... Hur som helst bockade jag av det sista np i svenska i torsdags. Jag är hyfsat nöjd med det, men tror tyvärr inte på något högt betyg.
Min fredag startade på vårdcentralen där jag tog ett blodprov, träffade även en vän som jag inte träffat på hur lång tid som helst. Det var superkul. Var dock tvungen att ställa in mina eftermiddagsplaner på fredagen eftersom jag kände att jag hade feber, SÅ TRÖTT på allt detta.
Nu ligger jag och kollar på gamla Pll-avsnitt och hoppas på att bli frisk tills imorgon ❤️

Likes

Comments

Klicka på bilden för och se vart grejerna kommer ifrån. ​

Likes

Comments

Haft en konstig måndag, haha. Vaknade och var verkligen JÄTTEtrött, kände mig som en zombie när jag gick till skolan. Väl i skolan blev jag på värsta flumhumöret och ​skrattade åt allting?? När det var engelska började jag gråta från ingen stans?? jag var verkligen inte ledsen, tror kanske jag var allergisk eller något sånt, om man kan va det nu??. Jaja, hur som helst var det konstigt, hela dagen kan beskrivas med ett stort frågetecken. 

Hade nationella muntligt i svenska idag, det var faktiskt väldigt roligt förutom att min text var jättekonstig. Men hoppas på att det gick bra, det kändes väl inte sådär super. 

Efter skolan gick jag och pappa ut och sprang, det blev ca 7 km och det gick SÅ mycket bättre än igår, väldigt skönt. Slog även min tid på den rundan, vilket gjorde saken ännu bättre :)  

Nu har jag precis läst färdigt i veckorevyn och ätit god choklad, inbillar mig att den är väldigt nyttig också lol. Ska iaf kolla lite på pll innan jag går och lägger mig. 

Puss  

Likes

CommentsDet har varit så sjukt fint väder i helgen. Så härligt!! Idag har jag hunnit med en löptur. Det gick inte alls bra tyvärr, varken huvudet eller kroppen var med. Sedan var jag väldigt ovan vid värmen. Jaja, hoppas det går bättre nästa gång.
Nu ska jag kolla på ett pll-avsnitt och efter det funderar jag på att gå på en promenad.
Kram

Likes

Comments

Som jag sa, så var jag på stan i torsdags och fick med mig dessa prylar hem. Byxorna är från Holmlunds här i Uppsala, och märket är dr Denim (låg midja) . Funderade ett tag på och köpa ett annat märke, eftersom att jag väldigt ofta köper dr Denim, men det blev tillslut dom ändå. Är såhär i efterhand väldigt nöjd!!!!

Köpte även en mascara från kicks. Ville testa en brun mascara, så valde detta märke. Färgen är mörkbrun, och jag är väldigt nöjd med den. Kommer inte ihåg exakt men tror den kostade runt 130 kr.

Kram

Likes

Comments


Cancer. Sjukdomen som jag drömmer om att vi snart kan bota. Idag säljs nyckelringar, broscher, armband mm överallt. Vi alla kan bidra med något litet. ♡

Likes

Comments