Vinter & julklappsinköp

Känns som vi blir lika överraskade varje gång, plötsligt är vintern här! Eftersom vi varit sjuka i helgen och söndagen var vår första pigga dag, så hade vi mycket att fixa med idag.

Vinterdäcken behövde monteras, inte en dag för tidigt eftersom snön redan låg på backen, i alla fall här i Skövde. Fredrik åkte och fixade det och jag var hemma och städade upp efter helgen. Tog även en sväng ut och shoppade lite nya vinterkläder till barnen. Nico behövde en ny täckjacka, tjockare vantar och mössa, och Meya en nya overall, vantar och mössa. Meya har bara ärvt Nico's killoveraller, vilket jag inte tycker gör något. Men nu när det var dags att köpa större så fick hon sitt första egna set med tjejiga vinterkläder. Nu är de redo för lek i snön på förskolan imorgon.

Här sover alla och jag sitter och ska klicka hem lite julklappar. Kommer handla det mesta på nätet i år. Skönt att slippa springa runt och leta i massa affärer och dessutom sparar man en hel del tid. Jag får hoppas jag hittar allt jag söker!

Hur handlar ni era julklappar? I affär eller på nätet?

Imorgon blir det jobb och träning som vanligt. Tur att vi blev sjuka på helgen så det slapp gå ut över arbetet, och det ska bli så otroligt skönt att få träna igen. Tre dagars ofrivilligt uppehåll är alldeles för länge!

Hoppas ni får en bra start på nya veckan.
Kram/J

Gillar

Kommentarer

alexia
alexia,
Kommer också att köpa allt på nätet , man spar tid och det är bättre utbud faktiskt =)
nouw.com/alexia

Instagram @johannarenfors