Utveckling & mål

Ja det går så sakta men säkert framåt. Resultatet av all min träning smyger sig på, och hur peppande är inte det, när man börjar se resultat?! Det är ju det allting handlar om, och resan är målet. Att träna sånt man tycker är roligt och njuta på vägen. När de resultaten man vill se börjar göra sig synliga, då är det bara roligare och än mer motiverande att kämpa ännu hårdare. I takt med att styrkan och uthålligheten blir bättre måste man ju också öka motståndet och intensiteten.

Nu börjar de ge sig till känna, musklerna och konturerna jag vill komma åt. Jag vill ha shape'ade axlar med en snygg midja ner till biceps. Nu ger det sig till känna i spänt läge. Så vill jag att det ska vara även när jag slappnar av.
Med klara mål är resan så mycket lättare och roligare. Aldrig har det varit så kul att träna, njuter av varje pass. Hoppas ni gör det med? Vad är er favorit träningsform och vad vill ni uppnå? Jag vill jättegärna höra hur ni tränar och vart ni vill komma. Dela gärna med er!

Stor kram/J

Gillar

Kommentarer

artbymalin
artbymalin,
Mitt mål är att komma till shapeade axlar och slank men vältränad kropp. Mina första delmål handlar däremot om att träna för mer ork att träna och gå ner de kilon jag gått upp under sjukdom, för mig blir det en ond cirkel när jag inte orkar eller klarar av vad jag tidigare kunnat göra så blir jag mest besviken och det känns inte alltid värt det. Mitt huvud är liksom fixerat vid slutmålet och besvikelsen över att jag låtit det gå så långt med viktuppgång. Jag måste lära mig att fokusera på delmålen istället, jobbar med det. Jag gillar mest styrketräning och försöker komma igång i hemmagymmet. Men så har jag aldrig varit med på annat än yogaklasser så det är inte omöjligt att pass skulle va något för mig. Trivdes bra med att ta hjälp av PT, dels för att man lär sig att göra rätt ergonomiskt men också för att man lärde sig hur mycket längre man kunde pusha sig.
nouw.com/artbymalin
johannarenfors
johannarenfors,
Tack för att du delar med dig 😊. Helt rätt tänk att fokusera på delmål. Blir lätt övermäktigt om man stirra sig blind på slutresultatet. Förstår precis vad du menar med att hamna i en ond cirkel, jag är lite precis likadan, på eller av. Men nu har jag bestämt mig för att jag ska göra träningen till en livsstil och aldrig komma ifrån det mer. Att trivas med sig själv både inifrån och ut är ju så viktigt. Lycka till på din resa 💪🏼 du kommer klara det galant. kram
nouw.com/johannarenfors

Instagram @johannarenfors