Utbildning med Zen Luxury Extensions

Idag har varit en lång men superkul dag på jobbet! Morgonen började med utbildning i en ny löshårsteknik med ett nytt märke vi ska ta in på salongen. Vi har tidigare haft microringar och keratinextensions, men nu har vi även utbildat oss i tejphår. Märket är Zen Luxury Extensions och vi är mer än nöjda. Det är ett fantastiskt hår att jobba med, och det har tillskillnad från endel andra tejphår riktigt stabila, bra fästen som sitter ordentligt, men som är oerhört följsamma och sköna för kunden.

Håret som är av högsta kvalitét är ett garanterat 100% Virgin Remyhår. Det kommer ifrån norra Kina och är alltid etiskt handlat och inte donerat i tempel av religiösa skäl. Håret är metodiskt handplockat och endast de finaste och starkaste väljs ut. Zen använder världens främsta och mest avancerade tekniker. Därför genomförs en djupverkande keratinbehandling för att bibehålla optimal kvalitet.

Få ett fantastiskt vackert hår månad efter månad. Zen Luxury extensions besitter en exceptionell hållbarhet och överlever de flesta av sina konkurrenter. Livslängden sträcker sig upp till 12 månader med normal skötsel. Med varsam hantering kan håret användas längre än så.

Genomgång med Zen's duktiga tekniker Karolina, innan arbetet på våra modeller startade.

Min modell innan förlängning. Se vad tjock och fint löshåret är! Jag blandade tre olika nyanser för att skapa ett vackert liv i håret.

Voilà! Hur snyggt? Är så taggad att få sätta massa tape extensions nu!

Vid frågor eller bokning tveka inte att höra av er till mig på telefon 0708129888. Ni finner mig på Salong Alexandra, Kungsgatan 14 i Skövde.

Följ gärna min "jobb"instagram där jag lägger upp massa snygga hår och fransar. Ni hittar den HÄR.

Hoppas vi ses!
Kram /J

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Hej!! Jag halkade in på din blogg när jag satt och googlade på mesoterapi.. Skinbooster.. var du nöjd med dina behandlingar? Jag är sugen på att testa och håller på att göra lite research! 😊 ha det gott och kör hårt med maratonträningen! 🌟

Instagram @johannarenfors