Träning när den är som bäst!

Hej på er! Hoppas er dag varit bra och innehållsrik. Jag har haft en toppendag. Förmiddag med barnen, sedan tränat och jobbat.

Var på ett av mina favvopass idag, Bodypump. Så himla skönt att köra lunchpass, älskar det. Ger sådan grym energi till resten av dagen! Dessutom ny release och supergrymma instruktörer och deltagare som taggar mig att köra stenhårt. Ett bra gruppträningspass är för mig "träning när den är som bäst"! Idag var det team Rebecka och Felicia som ledde passet på bästa Stc Staketgatan. Grymt bra tjejer!!


Har ni kommit igång bra med er träning? Det finns så mycket kul träning att välja mellan, det gäller bara att hitta sin grej. Det måste vara kul för att det ska kunna vara i längden! Kolla bara i Stc länken här ovan, utbudet bara växer och jag kan lova att det finns något för alla. I början får man pusha sig själv ordentligt för att komma igång och sedan hänga i, men tillslut blir träningen ett beroende som man mår så bra utav och inte vill vara utan. Dit önskar jag att alla fick komma, bästa känslan!

I onsdags var jag på ett nytt pass, Step/Styrka. Ett kul och effektivt pass, endast 25min långt. Här tränar du både kondition och styrka, med fokus på rumpa och lår i denna releasen. Ett tips är, kom uppvärmd så du kan köra på järnet från start och få ut maximalt av passet. Med så kort tid framför dig behöver du inte spara på krafterna!

Snart dags att sova, har en spännande dag framför mig imorgon. Första dagen på min utbildning till Fransstylist. Jag är så glad och förväntansfull, ska bli superkul! Ni ska få veta allt.

Kram och godnatt/J

Gillar

Kommentarer

Instagram @johannarenfors