Throwback Thursday- Vancouver Island!

Hej vänner, hoppas ni haft det skönt i sommarvärmen?!

Jag kommer använda torsdagarna till att drömma mig tillbaks till våra underbara månader i Vancouver, Kanada. Idag ska ni få hänga med oss över till Vancouver Island som var det sista stället vi besökte på vår roadtrip innan vi återvända till Vancouver och sedan Sverige.

För att komma från fastlandet till Vancouver Island tog vi en färja från Horseshoe Bay över till Nanaimo, resan tog ca 1,5h. Därefter tog vi oss vidare tvärsöver ön till Tofino, som vi hört så mycket gott om. Ett riktigt surfställe!

Dagen därpå åkte vi tillbaks inåt ön till en stad vid namn Port Alberni. Där skulle vi träffa min kusin Cristal med familj. De älskar att fiska och har sin båt vid en camping där. Vi hade inte träffats på ungefär 7år, så det var riktigt roligt att det föll sig så bra att de skulle tillbringa tid på Vancouver Island just när vi också skulle dit. De bor i Calgary, vilket är många timmar ifrån Vancouver där vi bodde, så hade det inte varit för att de skulle semestra där vi befann oss, hade vi nog inte lyckats ses. Superkul att träffa Cristal, Dave och alla deras underbara barn. Vi fick en stor husvagn för oss själva och sov två nätter hos dem, väldigt tacksamt. Längtar tills vi ses igen!

Gillar

Kommentarer

Cristal
,
So much fun! Miss you guys and hope very much to do it again some time. Kisses to the kids, and hugs all around.
Cristal

Instagram @johannarenfors