Throwback Thursday - Whistler Half Marathon!

Vad jag vill tillbaks hit till Whistler igen! Älskade detta stället, så det blev att vi åkte upp hit tre gånger under våra två månader i Vancouver. Whistler är Kanadas största vintersportort, men är också helt fantastisk på sommaren! Önskar att vi kan ha turen att få till ett husbyte här nästa sommar, det vore drömmen att spendera en månad här igen och kunna hälsa på vänner och kusiner. Vi ska jobba på det!

Kul att tänka tillbaks på när jag och mina mamma sprang en halvmara, 21km, som anordnas här i Whistler. Jag hade aldrig sprungit mer än 17km som längst, så det var lite nervöst. Visste att banan skulle vara väldigt kuperad, och det var den! Det var det backigaste jag hade sprungit, men människorna runt omkring, samt tävlingsinstinkten hjälpte mig fram. Jag hade satt 2:10 som mål tid, men kom i mål på 2:04:52, så jag var väldigt nöjd!

Skulle va kul att springa just det loppet någon mer gång och se till att bräcka den tiden rejält! Lite kul att se att jag var i ganska mycket sämre form då, och ändå fixade jag det. Får se om jag klarar mitt mål att springa Stockholm Marathon nästa år?! Blir lite rädd bara jag tänker på det. Bara att träna på och bli bättre och bättre. Ska bli kul att se vart det landar! Vad har ni får mål inför 2017??

Gillar

Kommentarer

Instagram @johannarenfors