Startar 2017 med utveckling!

Hej vänner, är så glad att kunna berätta att jag kommer starta det nya året med vidareutveckling i mitt yrke. Har arbetat som frisör i 18år till sommaren, så mycket erfarenhet och yrkeskunskap har byggts upp under den tiden! Men, man blir aldrig fullärd och jag har ett stort sug efter utveckling och lite nytt nu. Så efter några år med mammaledighet varvat med lite jobb, så är det dags att höja ribban!.

Kommer gå två färgutbildningar kommande månader. Ska bli superkul att vidareutveckla mina redan ganska goda kunskaper i ämnet. Tekniker och material utvecklas och går framåt hela tiden, så det är bäst att hänga med!

Men roligast av allt är att jag redan nästa helg ska testa på något helt nytt!! Jag ska utbilda mig till fransstylist och arbeta även med det på salongen. Ska bli så kul med en helt ny utmaning och nya kunskaper. Är lyckligt lottad som har vår duktiga Carmen Barkho på salongen som är Look by Linn certifierad yrkeslärare i fransförlängning. Det gläder mig att även jag ska bli en i teamet och arbeta med Linn's superbra produkter!

Kommer utbilda mig i singelfransar och flatlashes med början redan nästa helg, och sedan volymfransar så snart den utbildningen släpps. Är verkligen superglad och väldigt förväntansfull inför min nya uppgift!! Ska självklart gå in för det till tusen och se till att bemästra det lika väl som jag utför mitt frisöryrke. Så håll utkik efter när jag börjar utföra fransförlängningar!

2017 känns redan som ett riktigt bra år!

Kram på er! /J

Gillar

Kommentarer

Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Åh vad roligt att fortsätta utbildas och utvecklas som person! Fransstaylist kommer du säkert tycka är super kul 😃
nouw.com/jasmineivanoff
johannarenfors
johannarenfors,
Ja det tror och hoppas jag med 😊! Ha en trevlig helg ✨
nouw.com/johannarenfors

Instagram @johannarenfors