Snabbt & bekvämt är bra!

Alla som känner mig väl vet att jag både är en obotlig tidsoptimist och också rätt bekväm utav mig. Det erkänner jag utan att skämmas det minsta, ha ha. Jag gillar att göra roliga saker, drar mig för måsten som är tråkiga. Har jättesvårt att komma i tid någonstans även om jag verkligen försöker. Enda stället jag som tur är kommer i tid till är jobbet. Tycker alltid jag har så gott om tid, börjar pyssla med något nytt, och vips så får jag stressa som en galning på slutet i alla fall. Ha ha, jag är hopplös, men inte så ensam skulle jag inte tro. Någon som känner igen sig?

Så snabbt och bekvämt passar mig perfekt! För att spara tid på morgonen (jag är morgontrött också), får min kollega Tindra fixa mina fransar och mina bryn så att dom är färdiga och snygga när jag vaknar. Jag sparar massa tid på det. Bara lite concealer under ögonen, utjämnande mineralpuder, lite rouge och jag är klar. Det tar max 3 minuter.

Har jobbat idag och började dagen med en påfyllning av mina fransar. Vilken ljuvlig vilostund att starta morgonen med, jätteskönt! Sen var det full fräs resten av dagen. Det gillar jag. Ska köra en hårtävling snart tänkte jag, håller på och klurar lite på den. Men den kommer i dagarna! Skulle ni gilla det?

Tindra fick också bli lite fixad med färgning av utväxt och trimning av sidecut.

Så fin! Det kan man inte tro att jag har satt extensions på hennes långa sida,smälter ihop så väl. Tindra har haft väldigt kort hår och vi håller på och sparar ut det. Kommer bli en helförlängning med sidecut framöver, blir kaxigt!

Imorgon blir det jobb och träning innan fredagsmys, det längtar jag till. Så kul att Nico tycker det är så speciellt med att få helg nu. Mysa lite mera och få godis förstås. Det är väl det bästa 😄.

Önskar er en härlig fredag. Kram på er.

Gillar

Kommentarer

Instagram @johannarenfors