Slut...

Sitter här vi matbordet och mår rätt skit. Lite illamående, slut i hela kroppen, supertrött. Ja så kan det bli efter att ha tränat och pressat ur kroppen allt den har, men gött är det. Gillar att känna att jag har tagit i ordentligt!

Va på CxWorx och BodyCombat ikväll. Nya release'er på båda passen. De var grymt roliga och svinjobbiga. Som jag nämt tidigare, blir alltid så mycket jobbigare för kroppen när man gör något nytt, och gissa om det känns?! God damn. Ska dyka i säng här snart och få mig en riktig återhämtningssömn!

Tränade BodyCombat med "bestie" idag. Kul att kunna träna ihop med sina vänner ibland, för alla har så fullt upp med sina liv, så det blir inte mycket vi ses. Men sanna vänner behöver man inte hålla på att underhålla, de finns där ändå, och det är de personerna jag vill ha i mitt liv. En sådan tjej är min Bettan 💖.

För övrigt har dagen varit bra. Barnen har varit en sväng på förskolan, och det har gått bra för Meya även idag. Så skönt, för nästa vecka börjar jag jobba mer.
Efter förskolan var vi ute och cyklade lite, och jag och Nico hade kul på studsmattan en bra stund när Meya vilade. Han tycker det är så kul när vi blir lite barnsliga och är med och leker med honom, och det är ju himla mysigt. Blev även lite bakning som han mer och mer börjar efterfråga.

En bra dag helt enkelt, och slutkörd till max. Nu måste jag sova!

Dröm sött.
Kram /J

Gillar

Kommentarer

Linamariekoch
Linamariekoch,
Snygg tatuering du har på armen! Riktigt häftig 😉
nouw.com/linamariekoch
johannarenfors
johannarenfors,
Taack ☺️☺️
nouw.com/johannarenfors

Instagram @johannarenfors