Skor, träning & kosttillskott

Hej på er. Vi har haft en fullspäckad dag med mycket fläng hit och dit. Ska på stort bröllop på lördag så det är allt sistaminutenfix som behöver ordnas nu. Håret är fixat, imorgon ska jag få fransar och idag köpte jag skor. Har så svårt att hitta bekväma high heels som sitter bra på min fot. Dels är jag väldigt bekväm, så kan inte välja ett par skor enbart för att de är snygga. Klara inte av för mycket lutning, då dör mina fötter efter en kvart. Är för ovan! Va runt i några skobutiker och provade lite snabbt, hade barnen med mig. Blev tillslut ett par ifrån dna. Sedan myste vi med lite lunch på stan. Preppa med lite mat i magen inför kvällens två träningspass.

Idag blev det CxWorx och Bodypump! Hur gött som helst.

Jobbar successivt upp lite bränna inför bröllopet med brun utan sol. Ska tipsa er om min favorit någon dag.

Efter träningen hämtade jag upp barnen vid Arena Skövde. Fredrik hade med dem och tittade på Handboll. IFK Skövde - Hammarby. Barnen hade varit jätteduktiga, tyckte det var spännande och kul. Skövde spelade bra och vann kvällens match. Grattis!

Tränar man mycket anser jag att man behöver ge kroppen lite tillskott av proteiner och essentiella aminosyror för att främja återhämtningen och muskeltillväxten. Beställde en ny omgång från Svenskt kosttillskott häromdagen.

Core Protein Delite, som ger hela 22g protein tar jag direkt efter träning. Ibland även före eller som mellanmål.

Core BCAA Powder innehåller grenade aminosyror av högsta kvalité som bibehåller befintlig muskelmassa och stimulerar uppbyggnaden av ny muskelmassa. Detta tar jag före och efter träning. Testade Natural Grapefruit med Stevia, det var riktigt god.


Dags för en dusch och förbereda inför morgondagens jobbdag. Har en ganska lång dag imorgon, men med en paus för fransar. Så lyxigt att ha alla behandlingar under ett tak!


Hoppas ni haft en bra dag!

Kram /J

Gillar

Kommentarer

Instagram @johannarenfors