Skönhetskväll på salongen

I lördags anordnade vi en "Skönhetskväll" på salongen. Det blev riktigt lyckat och kön blev lång utanför lokalen långt innan vi skulle öppna. Det var många som var sugna på att bli de 20 första gästerna som fick varsin jättefin goodiebag värda drygt 2500kr styck. Vi ville att det skulle vara riktigt bra, kul goodiebags och inte bara massa prover och broschyrer som det ofta kan vara. Det var allt från fina produkter till presentkort från samtliga företagare på salongen. Kul att ge bort bra saker!

Vi hade även en tävling under kvällen där 5 personer kunde vinna presentkort på vardera 500kr hos oss. De lyckliga vinnarna är dragna och finns på vår Facebooksida, Salong Alexandra.

Vi bjöd på gratis hårstyling, färgning av fransar och bryn, trådning, manikyr och schellack. Gästerna kunde även sola solarium för endast 20kr. Självklart fanns det plockmat och massa bubbel att njuta av under kvällen.

Det blev 4 timmars intensivt stylande. Jättekul att träffa som många glada, trevliga människor! Alla som ville fick även boka valfri behandling, allt från hårfix till botox, och få 20% rabatt på det. En superbra deal som många passade på att ta del av.

Här kommer bilder ifrån kvällen 😀.

Min fina vän Bettan som jag färgade en balayage på härom dagen.

Alexandras snälla Johan hjälpte oss som tur var med servering av bubbel och dylikt under kvällen.

När "Skönhetskvällen" var slut firade vi en lyckad kväll🍸

Vi kan inte vara mer nöjda med vår kundkväll och planerar redan för fler roliga event. Kul med en så bra start, nu kan det bara bli ännu bättre. Håll ögon och öron öppna, det är på Salong Alexandra i Skövde det händer! 😃


Stort tack till er alla som besökte oss i lördags, ni gjorde kvällen så speciell för oss. Vi ser fram emot fler kul kvällar med er.

Tack från mig och alla mina underbara kollegor. Alexandra, Lisa-Marie, Emelie, Roy, Carmen & Tindra.

Gillar

Kommentarer

Instagram @johannarenfors