Nya kunskaper!

Hej på er, hoppas ni mår bra! Jag är lite extra upprymd idag, har varit på färgkurs med Keune. Vi har haft färgteori samt jobbat med modeller. Bytte till Keune's färger i höstas, så det var väldigt kul att gå på deras färgkurs och få veta massa tips och trix med just deras produkt. Blev flera aha-upplevelser då deras färg kan göra saker jag aldrig varit med om tidigare. Hade jag inte gått på kursen hade jag aldrig vetat om de möjligheterna. Viktigt att gå på utbildning som frisör, det händer så mycket nytt hela tiden, ständig utveckling av produkter och färger. Väldigt spännande!! Vill bara sätta penseln i håret på någon nu, ha ha. Får vänta tills imorgon.

Är väldigt nöjd att ha bytt till Keune's färger och produkter. Är du frisör och sugen på att testa något nytt, rekommenderar jag dem starkt!

Kursen var på Salong Almö i Skara, en nyöppnad superfin salong med ett gäng goa tjejer. Känner till några av dem sedan tidigare då vi bl.a varit på Joico-utbildning på Marbella tillsammans. Kul att ses idag! Helt klart den salongen jag skulle besöka om jag bodde i Skara.

Är supertaggad för jobb imorgon. Nu blir det en lugn kväll hemma med lite städning. Väntar fortfarande ut det sista av min förkylning, men på torsdag SKA jag träna. Då får det va bra, har fått hålla mig lugn i två veckor nu. Då börjar man komma in lite i "comfort zone ", farligt! På't igen bara!

Kram/J

Gillar

Kommentarer

Denise,
Hej! Missa inte min alla hjärtans dag tävling på bloggen där just DU kan vinna en hemlig present värde 250kr. http://hundlivet.se/alla-hjartans-dag-tavling-28860909

Hoppas du har en härlig onsdag! 😊
hundlivet.se

Instagram @johannarenfors