Nu var det dags att piggna till! Formcheck

Ja det tar minst sagt lång tid att återhämta mig efter festligheter nu för tiden. Var ju på roligaste bröllopet i lördags och tröttheten har varit ett faktum! Var som tur var inte särkilt bakis, tack vare all god mat det bjöds på. Det var så fantastiskt gott! Men natten blev sen, somnade ca 06 på morgonen, då tar det ett antal dagar att komma i fas igen. Men kan för en gångs skull säga att det var helt värt det!! Det är inte alltid man känner så dagen efter.

Har varit trött även idag. Men nu var det dags att piggna till! Bästa botet, iväg och träna! Sagt och gjort, två pass körda. CxWorx och BodyCombat som alltid på tisdagarna. Den tiden är som sagt helig, så himla kul pass!

Var dags för en liten formcheck. Har ingen aning om hur man poserar för att visa muskler, men gjorde ett litet försök. Kul att ha att jämföra med om en månad eller två. Formen ska ju självklart gå framåt. Blir inget "höstslapperi" i år inte. Nu ska det bli kontinuitet och livsstilsförändring på riktigt. Jag är taggad att se till att komma i mitt livsform! Hoppas ni kör på och är motiverade ni med?!

Kör hårt!
Kram /J

Gillar

Kommentarer

Instagram @johannarenfors