Ni bara måste...

Wow!! När man trodde att det inte kunde bli mycket bättre... har sagt det förut och säger det igen... hård träning är bästa lyckopillret! Var med om den sjukaste endorfinruschen på kvällens träning. Överdriver inte när jag säger säger att jag var så lycksalig så jag nästan ville gråta. En oslagbar, helt underbar känsla som ni bara MÅSTE se till att få vara med om. Någon som känner igen sig? Ju hårdare man tränar, desto starkare endorfinpåslag.

Körde, som alltid på tisdagar, CxWorx och sedan BodyCombat på Stc. Det var på Combat'en som det slog till som en hammare. Jocke som har passen på tisdagar är så jäkla bra och peppande, går inte annat än att bara ösa på! Känner mig oerhört målmedveten, pigg och stark, kör järnet och då kommer det. Endorfinruset som får allt hårt slit att vara så värt det! För varje gång orkar jag köra hårdare, blir explosivare, känner mig lättare vilket gör att jag orkar mer. Det börjar verkligen hända saker nu och jag är så förbannat nöjd med mig själv! Alla bara måste få känna den känslan, och är ni inte där än så bara bestäm er och se till att ta er dit. Man mår ju bara så bra!

Så, nu har jag fått skrika ut min glädje lite, nu blir fokus att försöka få ner speed'ade Johanna i varv 😂. Men måste verkligen se till att komma i säng itid idag. Min stora challenge!

Hoppas ni haft en grym dag! Hörs snart.

Stor kram /J

Gillar

Kommentarer

Instagram @johannarenfors