New In

Hur kul är det inte att köpa nya snygga träningskläder?! Det är något man aldrig kan få för mycket av. Handlar nästan hellre det än vanliga kläder, ha ha. Har hållit igen länge nu, men häromdagen kom ett nytt set supersnygga träningskläder hem i postlådan. Fullkomligt älskar mina nya kompressionstights och matchande sport-bh. Vill ha fler nya att varva med, så har önskat mig ett set träningskläder till av Fredrik i julklapp, längtar!

Dessa snyggingarna är av märket Gavelo och heter Sandstorm. Ni hittar dem HÄR. Hade inte testat kläder av detta märket tidigare, men är så nöjd! Superbra material, fin kvalitet, bra passform, sitter på bra, är sköna, och finns i massa snygga mönster och färger. Det kommer definitivt bli fler träningskläder från Gavelo för mig!

Storlekarna var som de ska, inga konstigheter. Jag har XS på byxorna och M på sport-bh´n. Ett litet tips om ni gillar snygga träningskläder. Visst är de läckra? Vad gillar ni för märken? Tipsa gärna! Är så sugen på något snyggt från Stronger också. Någon som tycker deras kläder är bra?

Annars har jag jobbat och tränat på som vanligt i veckan, försöker få till så många träningstillfällen som möjligt. Det blir i regel 4-6pass/vecka. Kan inte få nog, det är så kul, och ännu roligare blir det med nya träningskläder? Ellerhur? Imorgon är det vilodag, men i helgen ska jag klämma in 1-2pass. Jag längtar, vilodagarna är endast ett nödvändigt ont för mig.

Dags att komma i säng och ladda batterierna. Imorgon blir det jobb och sedan mysfredag!

Kram/J

Gillar

Kommentarer

Pernilla Ahl
,
Jag har stronger, byxa och top, grymt sköna o snygga.
johannarenfors
johannarenfors,
Tack Pernilla, får bli ett set från dem framöver 👍🏼⭐️. Trevlig helg!
nouw.com/johannarenfors

Instagram @johannarenfors