Myrlöpning med träningskonsulten

Vilken kul lördagskväll det blev! Det blev ett andra träningspass för mig idag. Jag, mamma och min moster var med på löpträning med Träningskonsulten. 1timmes instruerad intervallträning på Blängs mosse var en utmaning som hette duga. Vi fick springa med stavar och de kom till stor nytta kan jag säga, framförallt när jag ett par gånger fick ta stavarna till hjälp för att ta mig upp när jag sjunkit ner med benen till över knäna i den gyttjiga våtmarken. Annorlunda träningspass och väldigt kul att ha testat på!

Så kul med instruerad löpträning! Vi började med lugn löpning som uppvärmning. Sedan körde vi lite olika övningar, och för att riktigt få upp värmen, ruscher. Efter det gav vi oss ut på mossen där de gjort en bana som vi sprang intervaller runt. De körde flera olika tidsintervaller och det var verkligen en teknik att springa med stavar.

Har en gång tidigare varit på en motivationsdag i löpning med Träningskonsulten, och tycker de är jättebra! Bor ni i Skövde med omnejd så kan jag rekommendera er att hänga med på någon av deras kurser. Väldigt kul och inspirerande! Ni hittar deras hemsida HÄR.

Natti natt!

Gillar

Kommentarer

Instagram @johannarenfors