Makeover Friday

Hej vänner, idag har det varit en extremt hektisk och lång dag på salongen, men också extra kul! Började dagen med en rejäl makeover. Färgning och hårförlängning på min fina kund Madeleine. Hon blev så himla snygg! Sedan rullade dagen på med mera klipp och färg.

Har bästa jobbet, på bästa arbetsplatsen. Vilket team vi är på Salong Alexandra, Skövde!
Frisörer, fransstylister, nagelteknolog, 3D bryn microblading, solarium och sist men inte minst två supergrymma legitimerade injektionssköterskor som utför botox, fillers och mesoterapibehandlingar! Ingen annan salong i stan har allt det, är så glad att jag jobbar just där. Välkomna till oss på Kungsgatan 14. 😀

Har gjort nya highlights, satt i hårförlängningen, klippt in en form och sist men inte minst nyanserat hår och extensions för att få en kall fin ton som smälter samman perfekt. Det tog sin lilla tid, men ooh så kul!
Gillar ni det?


Efter jobbet köpte jag med thaimat hem och vi hann äta tillsammans innan det var dags att lägga barnen. De var nöjda och trötta efter en kul dag med bl.a skridskoåkning med sin grymma pappi.

Nu har jag och Fredrik tittat på Idol. Vem tycker ni var bäst ikväll?? Jag har röstat på Liam, tyckte han var helt sjukt grym!!

Ha en fortsatt bra kväll!
Kram /J

Gillar

Kommentarer

Instagram @johannarenfors