Lördag!

Hej vänner! Vad hittar ni på en lördag som denna? För oss blir det väldigt lugnt i helgen. Bara vara hemma, träna och umgås. 


Jag var nere på Stc och tränade BodyCombat vid 11. Gick grymt bra idag! Känner mig stark och har riktig orka att köra på järnet hela passet. Skönt att känna att allt slit ger avkastning! Har även börjat svettas ordentligt när jag tränar nu. För några år sedan svettades jag knappt inget när jag ansträngde mig. Men även det är ett bra kvitto på utveckling. Mera muskelmassa leder till högre förbränning, alltså svettas man mer. Kroppen blir också bättre på att reglera kroppstemperaturen genom svettningen. En vältränad person svettas mer än en otränad person vid fysisk aktivitet, men mindre all övrig tid på dagen. Det är ju bra!

Jag och barnen har skjutsat ut Fredrik till övre delen av Simsjön. Därifrån ska han springa Billingeleden ett par mil. Turas om lite med träningen idag. Jag har tänkt ta mig ett andra träningspass i eftermiddag och springa en runda. Nu passar jag på att blogga ståendes på Ica Maxi-parkeringen, ha ha. Barnen somnade, så vill låta dem sova en stund innan vi går in och handlar lördagsmyset.

Ni får ha en riktig toppenlördag!
Kram /J

Lilla Meyagodingen diggade så gulligt förut när vi skjutsade ut pappa 😄.

Gillar

Kommentarer

EmmaRickardsson
EmmaRickardsson,
Så fin du är!😄
nouw.com/emmarickardsson
johannarenfors
johannarenfors,
Tack snälla söta ☺️
nouw.com/johannarenfors

Instagram @johannarenfors