Lately

Hej på er, hoppas ni alla mår bra! Jag har legat lågt med blogg och socialamedier senaste veckorna. Har haft mycket omkring mig och en inre stress började göra sig märkbar. När t.o.m jag själv märker hur stressad jag är, då är det dags att varva ner! Så drog helt enkelt ner på det jag kunde, som t.ex bloggen. Tänk vad många små saker, mycket att göra, mycket i huvet, kan bilda en destruktiv stressnivå i kroppen. Har känt den där "väggen" tidigare och känner till mina varningssignaler. Har ni mycket inre stress? Vad gör ni för att bli av med den?
En sak jag absolut inte drar ner på i ett sådant läge är träningen! Att träna rensar hjärnan och skapar endorfiner. Högst positiv energi i lägen av stress eller sämre mående. Jag försöker också få ordentligt med sömn, även om det kan vara svårt att somna när hjärnan går på högvarv. Men vilan är viktig! Jag är en människa som kräver min sömn för att fungera. Jag blir dålig på det i perioder, eftersom jag är något av en nattuggla, men det håller inte i längden. Helt klart något jag försöker bli bättre på.
Har redan lyckats varva ner lite och vända trenden, tack och lov. Avskyr att vara så där stressad! Stress är verkligen en folksjukdom i dagens samhälle. Kan tänka mig att det blir lite mycket för fler än mig speciellt så här i juletider? Mycket som ska fixas, mycket att ha i huvet, saker som hänger över en, press av olika slag...
Ja, det är bara att försöka ta det kallt 😆. Det blir jul i år med!

Har varit och tömt stressdepåerna med ett tungt BodyPump-pass. Gick riktigt bra idag! Massa energi efter bra vila och mat i helgen. Ökade i vikter i samtliga muskelgrupper! Härlig, positiv känsla.

Kul på jobbet med ett av dagens kreativa verk.

Helgen bjöd på julbord med Fredriks jobb i fredags. Pappa kom hit och tog hand om barnen. Måste ge honom en eloge! Har sagt det förut och säger det igen. Pappa är en naturbegåvning med små barn. Så lugn och trygg! Kram och tack ❤️.
Vi åt massa god julmat i trevligt sällskap och kvällen blev inte alltför sen.

Lördagen blev lugn, njöt bara av hemmamys med barnen och åt alldeles för mycket godis. 😊
I söndags åkte vi ut och handlade de flesta julklapparna. Bara det lättade lite på "ryggsäcken". Vi tog med en pizza hem och gottade oss framför en film tillsammans.

Snacka om att det blivit ordentligt med påfyllning i magsäcken i helgen 😆 men med tanke på vilken styrka och energi jag hade på träningen idag, så kan jag bara konstatera att jag kanske bör fortsätta ladda upp kroppen med mera mat på helgerna. Tränar ju ganska mycket och hårt och ligger ganska lågt i kaloriintag på veckorna, så var nog behövligt med en riktig uppladdning. Tummen upp för det!

Nu ska jag sov gott, hoppas ni kan göra det med! Kram/J

Ps. Jag har fått förfrågningar om att visa upp min sleeve. Här ser ni en del av den för den som är intresserad. 😉

Gillar

Kommentarer

Instagram @johannarenfors