Karriärbyte?!

Blir du ibland sugen på att byta karriär? Testa på något nytt? Sugen på att starta eget och bestämma över dig själv? Kanske vill du utöka dina behandlingar på din salong?

Ja valen är många! Men visste du att du kan utbilda dig till Fransstylist på Salong Alexandra i Skövde där jag jobbar? Det är vår duktiga Carmen Barkho som är certifierad yrkeslärare i fransförlängning och utbildar enligt Look by Linn's koncept.

Hos Carmen kan du gå en grundutbildning i singelfransar på totalt 5 dagar. Efter det kan du förbättra dina kunskaper med en avancerad singelutbildning. För att ta din utbildning till nästa nivå, startar även utbildningar i Volymfransar nästa år. Missa inte det!

För att läsa mer om Carmen's utbildningar klicka HÄR.

Utbildningen hålls som sagt på Salong Alexandra i Skövde, Kungsgatan 14.

Här ser ni när Carmen hjälper några av tjejerna, samt bedömer deras fina arbeten.

Härom dagen fick även jag göra ett besök i Carmen's fina rum. Fick mina volymfransar påfyllda. Så skönt, somnade ett par gånger. En riktigt härlig stund att unna sig själv!

Varför inte önska dig en fransförlängning, en klipp & färg eller kanske en botox eller filler- behandling i julklapp! Presentkort finns att köpa på salongen.
Julklappstips!!

Så himla härligt!!! Vill aldrig mer vara utan fransar.
Jag älskar det för att:

•Det ger en piggare look! (Ni ser ju själva 👆🏼)
•Det är tidsbesparande!
•Det gör massor för utseendet!

Kika in & följ Carmen's Instagram HÄR.

Facebooksidan hittar du HÄR.


En ny spännande väg i livet kanske ska få starta ditt 2017?! Ta chansen, hitta på något nytt att förgylla tillvaron med. Vi behöver förändring ibland. Förändring är bra! Även jag kommer satsa på lite förändring 2017. Utvecklas, testa nytt, inspireras, få ny glöd. Det ser jag med spänning fram emot!

Låt 2017 bli utvecklingens år!!!

Kram/J

Gillar

Kommentarer

Instagram @johannarenfors