Ibland går det inte få till det...

Har haft en bra dag hemma med barnen. Lite förskola för Nico, annars bara varit hemma, varit ute och lekt, och självklart fightats lite. Det är ingen barnlek att hålla en treåring ständigt nöjd och glad 😂. Men han tycker det är kul att vara med och pyssla, så han har fått va med och laga maten och så har vi bakat som kvällsunderhållning. Nöjd, trött kille nu på kvällskvisten.

Skulle ha tränat två pass ikväll, men ibland går det inte att få till det. Fredrik hade jobb upp över öronen, så han var tvungen att jobba över. Så kan det bli ibland. Jobbigt tycker jag allt det är när jag missar mina träningspass 😄 men det betyder ju bara att det blivit en bana jag inte vill vara utan. Men jobbet går självklart före.

Snart kommer det bli mera struktur och få pass ska behöva missas. Ska börja skola in Meya på förskolan nästa måndag. Jag lägger mitt jobbschema så barnen ska få korta, kul dagar att få komma iväg och leka lite. Det kräver struktur att få ihop det med jobbschema, förskoletider och träningspass, det vet ju alla, så har suttit och gjort ett schema idag. Nu står det svart på vitt hur vi ska få ihop jobb, fritid och träning. Kommer bli riktigt bra. När träningspassen är förbestämda, då blir de av! Kommer bli en kul träningshöst, vi taggar även för att springa lite lopp.

Nu blir det jobb torsdag, fredag för min del. Alltid kul tycker jag. Blir roligt att komma till jobbet och prata med tjejerna om det fina, roliga bröllopet i lördags. Blir extra skoj!

Dags att städa upp efter dagen och avrunda kvällen. Hoppas ni haft en bra dag!

Kram /J

Gillar

Kommentarer

Helena
,
Åh vilka fina bilder på era fina barn!

Kram Helena
johannarenfors
johannarenfors,

Instagram @johannarenfors