Förvandling!

Hej vänner, hoppas ni haft en bra dag! Jag kom precis hem från jobbet, har blivit en lång dag. Trampade som en tok hem på cykeln, avskyr att gå eller cykel själv nu när kvällarna börjar bli så mörka.

Fick mig ännu en förvandling idag. Volymfransar!! Shit, vad det gör mycket. Har ju nästan osynliga egna fransar, korta som petar rakt fram, syns knappt när man målar dem ens. Nej, volymfransar är helt klart grejen för mig. Har redan bokat tid för påfyllning om tre veckor, det är en perfekt tidsintervall så man håller dem snygg.

Ja ni får se skillnaden med egna ögon! Tack bästa Tindra 😍.

Voilà! Vad tycker ni? Visst gör det en enorm skillnad?! Jag tycker det ger så mycket mer uttryck till ansiktet och ögon blir större. Jag älskar det, så skönt att fått det gjort, har inte haft det sedan innan semestern. Nu kommer jag gå till min kollega Tindra var tredje vecka för påfyllning, nu ska fransarna hållas fina!

Underbart på morgnarna när man kommer upp och har gjorda fransar och fixade bryn (har även gjort 3D bryn microblading, se tidigare inlägg), man är ju fräsch direkt. Bara lite utjämnade puder och lite rouge och man är klar. Hur skönt som helst! Har ni inte testat så gör det! Finns dessutom massa olika typer av fransar att göra, beroende på hur mycket ni vill att det ska synas.

Imorgon är det fredag, alltid lika härligt. Börjar jobba redan kl 8.00 och sedan bara måste jag hinna få en liten lunch så jag kan springa ut på stan och fixa det sista inför bröllopet på lördag. Måste köpa smycken och en liten väska!
Nu blir det en smoothie till kvällsmat och sedan sängen.

Stor kram /J

Gillar

Kommentarer

Helena
,
Vad fin du blev Johanna! Tummen upp!

Kramar Helena
johannarenfors
johannarenfors,
Tack snälla 😊
nouw.com/johannarenfors

Instagram @johannarenfors