En ny fas i livet

Ja nu är bebistiden förbi, och vi går in i en ny fas i livet. Ett par dagar har gått med mitt och barnens nya rutiner. Meya är nu även hon inskolad på förskolan, och vi har börjat känna på vårt nya schema. Måndag, Tisdag har de varit där mellan 8-13. Känns riktigt bra att de inte behöver gå för många timmar, och framför allt är det suveränt att vi har mest hela dagen kvar när jag hämtat dem! Efter en månad ska vi öka 1h, så jag får lite mer arbetstid. Det blir 6h på förskolan och det tycker jag räcker. Mer än så vill jag inte att de ska behöva gå när de är små. Lycka är att kunna lägga sitt eget schema!

Nico tycker det är himla roligt att lillasyster också är på förskolan nu, och Meya fullkomligt avgudar sin storebror. Det är så härligt att se den fina kemin som växer fram mer och mer emellan dem, och hur roligt de börjar få nu när de kan leka tillsammans. Alla som har barn vet ju, det är en fantastisk känsla att se sina barn vara så glada i varandra. Ellerhur?

Förövrigt så blir det tight att hinna med mitt ordinarie träningsschema denna veckan, det är små marginaler för att det ska passa med allas tider hit och dit. Men får hitta på något annat snabbt och effektivt då istället. Var i alla fall på mitt måndagspass på gymmet igår, BodyPump. Alltid lika kul!

Gillar att jag börjar få lite formade axlar. Sakta men säkert ser jag att något börjar hända.

Min tatuerade arm ser jag tyvärr aldrig några konturer på, men jag kan se en pytte liten upphöjning av biceps i alla fall. Ha ha, man får var glad för det lilla, som det så fint heter!

För min egen skull så tycker jag det är kul att ta formbilder för att lättare själv kunna se de små framstegen som blir. Också kul att kunna jämföra med några månaders mellanrum, och för att inte glömma, viktigt att kunna ge sig själv cred och tycka det man gör är bra. Nödvändigt att var nöjd och tycka om sig själv för att också kunna höja upp och ge cred till andra!

Ni som tränar mycket, gillar ni att ta formbilder? Jag tycker det ger en sådan enorm mersmak när jag ser och känner framsteg, vill bara ha mer då. Håller ni med?

Klockan har passerat midnatt, som vanligt, hög tid att sova. Imorgon har jag och barnen förmiddagen tillsammans här hemma. Lämnar dem på förskolan11.30 och sedan är det Fredrik som hämtar. Ska bl.a färga och sätta hårförlängning på min "bestie" imorgon. Det ser jag verkligen fram emot!

Natti! Kram

Gillar

Kommentarer

Instagram @johannarenfors