Det gick som smort... Mera jobb

Ja hopp... Måndagförmiddag och ensam hemma?! Konstigt och lite skönt på samma gång. Har ju andra inskolningsveckan för Meya nu. Men det går så bra, så jag fick åka hem med en gång, och det är ju underbart att se att hon trivs så bra!

Jag och Nico gick med Meya till hennes avdelning först, sedan tänkte jag kommit tillbaks och varit med en stund. Men fröken haffade mig innan jag hann kliva innanför dörren, och berättade att det gick superbra 😀 då är det ju dumt att jag visar mig, för då blir det ju garanterat mammigt. Vi skolade uppenbarligen in lillan i helt rätt tid. Det kunde ju inte gått bättre. Känns så skönt!

Nico han har kommit i sitt esse på förskolan. Har aldrig gillat det mer än nu. Fullkomligt springer in, frågar efter förskolan på helgen, munnen går i ett 😄. Man bli så glad som förälder när de trivs så bra. Som bomull för själen.

Så nu mina kära kunder och vänner kommer jag börja jobba lite mer! Från och med nästa vecka finner ni mig på salongen varje dag, dock ej hela dagarna. Jag vill inte att barnen ska gå för länge på förskolan, så jag kommer inte jobba så långa pass. Men ändå fler timmar än innan och ni får fler dagar att välja på.
Kommer jobba förmiddag/lunch mån, tis, fredag, och eftermiddag/kväll ons, torsdag.

Ne, lika bra att utnyttja ensamheten till något produktivt. Behöver städas upp efter helgen och tvätthögen väntar på mig.

Önskar er alla en bra dag! Kram /J

Gillar

Kommentarer

Instagram @johannarenfors