Det bästa med vintern

Är ni vintermänniskor?

Förutom att åka skidor, tycker jag helt klart det bästa med vintern är att vara inomhus och tända en brasa, levande ljus, bara mysa och titta ut på det fina vinterlandskapet. Det är väldigt vackert, men nej jag är inte mycket för att vara ute i det kalla vädret. Försöker gilla det, men varje år inser jag vilken innemänniska jag blir så fort kylan infinner sig.

Jag älskar däremot att åka skidor! Helst utför, och då är jag med glädje ute och åker hela dagarna. Men då är det ju skidåkningen som drar. Ska faktiskt åka endel längdskidor i vinter och det ser jag fram emot.

Längtar tills vi kan åka på skidsemester med barnen när de blir lite större. Sånt älskar jag! Men det är en annan sak. Gillar inte att bara vara ute, så där som man är mest hela tiden på sommaren. Nej har jag ingen anledning till att gå ut, så är jag hellre inne och myser när vintern är här.

Gillar ni att åka skidor? Vilken är er favoritskidort?
Själv har jag bara åkt i Sverige, då mestadels Sälen. Men mitt drömresemål är självklart Whistler, Kanada, som ligger oss så varmt om hjärtat. Vill så gärna åka dit i sommar också, det är så himla vackert då. Håller tummarna för att det blir så och drömmer om ljumna sommarkvällar!


Kram/J

Gillar

Kommentarer

emelie
,
Älskar att åka skidor och åker varje jul på Idre Fjäll och där är det underbart 😊 ingenting om man jämför med alperna men det är ändå underbart mysigt 😊 annars älskar jag St Anton och Sölden i Österrike 😊 även fint i Val gardena och Cervinia i Italien 😊
johannarenfors
johannarenfors,
Låter underbart Emelie! Ser fram emot lite skidåkning utomlands någon gång jag med 😀.
nouw.com/johannarenfors

Instagram @johannarenfors