Dags att öka!

Jösses det är bara tre månader kvar tills jag ska försöka mig på att springa Stockholm marathon! Det är läskigt kort tid kvar, dags att öka. Håller verkligen tummarna för inte bli sjuk igen. Det finns det inte tid till!

Var på spinning nu på morgonen. Vilken grym start på dagen! Det kändes verkligen bra. Kände mig stark och kroppen svarade fint. Men... det kändes liiiite i halsen när tempot ökade. Är tydligen inte helt bra än. Hoppas klara mig från bakslag, för nu måste jag köra på. Har ingen tid att förlora.

Får se när jag kommer känna mig sugen på löpning utomhus, inte än i alla fall, ha ha. För dåligt väder! Jag och vinter alltså, vi är inte kompisar. Men tur att det finns så bra pass att gå på så jag kan förbättra min form ändå. Tycker ju faktiskt att gruppträning är roligast. Det gäller även löpning, vill gärna springa med någon, det höjer motivationen!

Har en del andra lopp jag tänkt anmäla mig till, som träning innan marathon. Ska ni springa några lopp i vår och sommar? I så fall vilket/vilka?

Mycket löparstretch för mig! Jag är så stram och kort i mina vader och baksida lår efter alla år med dans när jag var yngre. Särskilt stram i mitt vänstra ben vilket syns på mitt löpsteg när vi har filmat med Träningskonsulten. Får jobba på det.

Ha en fortsatt mysig söndag! För oss blir det skridskoåkning och bebismys, en riktigt bra dag.

Kram på er. /J

Gillar

Kommentarer

Helena
,
Heja dig! Hoppas nu att du håller dig frisk så att du kan träna till ditt lopp! I helgen åkte jag Öppet Spår för första gången. Tur nog höll jag mig frisk fram till loppet även om jag haft sjuka människor omkring mig de senaste månaderna. 9 timmar och 52 minuter blev tiden. Är jättenöjd med tanke på att jag inte åkt längdskidor de senaste 40 åren. Hoppas nu du får hålla dig frisk. Fin familj du har! Kram
johannarenfors
johannarenfors,
Tack!! Wow, vad grymt jobbat. Imponerad av er alla orkar åka skidor så långt 💪🏼. Jag hade också varit mer än nöjd med den tiden 👍🏼. Lycka till med kommande utmaningar! Kram/J
nouw.com/johannarenfors

Instagram @johannarenfors