Bli fin med botox på Salong Alexandra

Nu har våra duktiga kollegor Emelie och Roy som driver Skövde Estetik AB, haft två "Botoxhelger" på salongen. De är båda två certifierade sjuksköterskor och behandlare. Under dessa helger har de haft riktigt bra erbjudanden, och intresset för att bli lite extra fin med Botox har visat sig vara väldigt stort. Jättekul tycker vi på Salong Alexandra i Skövde.

I fredags gjorde de en omgång på mig. Älskar att testa allt och måste ju visa upp vad salongen har att erbjuda. De lade i alla tre områdena, argarynkan, pannan och kråksparkarna. För min heder och stora fåfängas skull, får ni först se mig med lite filter, kan ju inte bjuda på allt ;). Helt natural kommer på efterbilderna, då är det "no filter needed".

Botoxen avtar sedan stegvis, och man behöver bättre på det var 4-6 månad om man vill bibehålla effekten. Som med allt är det väldigt individuellt.

Så varför ville jag göra botox? Jo, man kan också kalla det för "förebyggande botox", och det är just vad det är. Eftersom de musklerna som ger upphov till rynkor, slappnas av, så förebygger man att djupare rynkor bildas, om man gör det i tid vill säga. Jag väntar gärna med att bli rynkig, och det lilla lyftet gör att man ser piggare ut.

Har man fått djupare rynkor som botoxen inte klarar av att släta ut, kan man kombinera det med hudfiller för att få bort det sista. För att få veta allt om botox, hudfillers, läppförstoring m.m, klicka HÄR.

Personligen älskar jag allt som har med skönhet att göra, där av mitt yrke som frisör. Hår, fransar, naglar, rynkreducering, fuktbehandlingar, you name it, tycker det är jättekul! Kan inte ha det bättre som just nu jobbar på en toppenfräsch salong med just ALLT detta, och bäst av allt så är alla mina kollegor så goa, älskar dem allihop.

Effekten kommer smygande allt eftersom och nu har jag nog fått full effekt. Det ser jättefint ut, känns jättebra och jag älskar det! 😀

Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mina kollegor Emelie och Roy på Skövde Estetik. Ni finner dem nästan dagligen på salongen. Deras Instagram hittar ni HÄR, följ gärna.

Hoppas ni tyckte det var ett kul inlägg? Tipsa mig gärna om vad ni vill att jag ska skriva om.

Kram /J

Gillar

Kommentarer

hannaashamn
hannaashamn,
johannarenfors
johannarenfors,

Instagram @johannarenfors