Backintervaller!

Så skönt det är att känna att träningen går framåt. Har tränat intervaller i backe med Träningskonsulten ikväll. Ett sånt här pass är perfekt att träna i grupp, bli peppade av varandra, ha nån som blåser på och av i pipan. Det behöver i alla fall jag om jag ska få till den här typen sv träningspass.

Vi sprang intervaller med stavar i Strupen, för er som bor i trakterna och vet vilken backe det är.

Vi körde 30sek x 10. 30sek löpning snabbt tempo, 30sek gå, 10ggr.

Sedan: 1min x 5 på samma sätt.

Mellan omgångarna tog vi oss ned för hela backen och sista omgången sprang vi hela vägen upp, om man klarade det. Jag fick gå ett par gånger för att få ner flåset lite.
Men är så jäkla nöjd!! Det var min bästa löpning i backe hittills. Det gick riktigt bra och jag känner att träningen börjar ge resultat. Vilken lycka det är! Känns bra att ha en god känsla i kroppen inför helgens lopp.

Vi provade även ut klubbkläderna idag. Är så kul att vara med i en förening och få hjälp framåt av grymt duktiga ledare. Hade aldrig presterat så bra idag utan Träningskonsultens hjälp. Eller rättare sagt, jag hade inte sprungit intervaller i backe överhuvudtaget 😆👍🏼. En visselpipa och någon som säger till mig vad jag ska göra är perfekt ibland! Tror många kan behöva den hjälpen? Eller?

Ikväll kommer jag somna lite extra glad och nöjd och imorgon fortsätter inskolningen för Meya på förskolan. Det händer mycket nu 💖.

Sov så gott!
Kram /J

Gillar

Kommentarer

Instagram @johannarenfors