Älskar att ha fredagsfeeling igen!

Visst är det härligt med fredag och att vakna upp med härlig fredagsfeeling! Har inte känt av det så mycket när jag varit helt eller delvis mammaledig de senaste åren. Men nu när jag börjat jobba varje dag så är känslan tillbaks, och jag älskar den! Mycket roligare när inte alla dagar känns de samma. Så mysigt att helgen blir mer speciell. Får ni en sån där go fredagskänsla?

Jag hämtade barnen kl 14 på förskolan. Även Nico tycker det är väldigt speciellt när helgen är här, tycker det är extra mysigt. Att det vankas något typ av godis ökar ju förtjusningen. Nej vi är ingen strikt lördagsgodisfamilj, det vore synd att påstå. Däremot äter vi inget godis på veckorna, men det blir alltid något till "fredagsmyset" och på lördagen är det ju obligatoriskt med lite gotte. Jag försöker att inte smaska i mig för mycket båda dagarna, men oftast blir suget större än ambitionen 😉. Känns därför alltid bra att se till att träna på helgerna, så man i alla fall går plus-minus-noll de dagarna. Någon som tänker likadant?

Här har vi fått i oss lite mat och snart börjar det riktiga fredagsmyset när pappa kommer hem runt 17 tiden. Ikväll blir det lite räkor och annat gott till Idol skulle jag tro. Vad ska ni hitta på för kul eller mysigt?

Ha en riktigt trevlig fredagskväll! Stor kram/J

Gillar

Kommentarer

FarahnazAkbari
FarahnazAkbari,
Åh eller hur, det älskar jag med😋 Fina bilder!
nouw.com/farahnazakbari

Instagram @johannarenfors