Igår var de neumünster som stod på schemat. Vi kollade löshoppning och unga hästar, dom visade det inför aktionen idag. 2.5 års hingstar ca 60 st och sen ett 20 tal unghästar under sadel, sedan även några unga ston. Mycket fina hästar, ännu mer normala hästar. Men de va väldigt kul att se. Ibland är de skönt att komma iväg en sväng från stallet och göra annat (givetvis hästrelaterat 😉). Strosade runt i affärer och socialiserade oss! Uppskattande. Vi åkte runt 7 på morgonen och var tillbaka runt 8 på kvällen. Så de va en heldag där!
Idag red jag 4 hästar och sedan tog vi in 1 års hingstarna/stona från fälten då de är väldigt lite kvar för dom att äta.
Nu på eftermiddagen klippte jag min "lilla" tjej! Hon var ändå hyfsat snäll skulle jag säga, benen var lite besvärliga och huvvet, men med brämsen på nosen stod hon alldeles still 😊
Ska snart hoppa i säng, imorgon vaknas de mer klippning.. Ingen favvo aktivitet men tiden på veckodagarna räcker inte till, då får man använda sig av helgerna. gör mig inte allt för mycket, dom blir ju fina 😄🐴
Puss och Kramisar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Du vet den där känslan man har, en olustig känsla. Man kan inte riktigt ta på vad det kan vara. Som känslan att man faller men man aldrig landar. Man vill skrika rakt ut, men man vet egentligen inte varför? Man vill skratta åt allt och alla, fast egentligen inte för att det är kul, snarare att de är sorgligt. Gråten ligger nära till hands men den kommer aldrig fram. Tomhet. Tankarna går på högvarv men man kommer inte fram till något, tvärtom, man är mer förvirrad än vad man var innan. Det är som ett krig inuti kroppen, men ingen ser det. Är det bara jag eller får andra den känslan? Ångest. Ångesten kommer krypande av alla möjliga slag. Det är som man är mer tillgänglig för allt negativt runt omkring, allt positivt sköljs av innan de kommit in. Det spelar ingen roll vad någon säger, man är inte mottaglig för information av det positiva slaget, det negativa skär sig in. Ångesten som kan bestå av något så enkelt som en chokladbit, en enkel tabbe eller en finne. Givetvis är det andra ting som är det jobbigaste med ångesten, handlingar, framtidstänk, livet, ja allt. Ångesten finns i alla former, stora och små. Jag hatar ångest och jag hatar att jag drog nitlotten om att få den.
Alla vet vi vad ångest är, andra mer eller mindre. Man får bara att lära sig att leva med den, hantera den. Sa jag att jag hatade ångest?
I början pratade jag aldrig om min ångest, skämtade bort den som om den inte fanns. Tills det helt enkelt blev för mycket, förr hade jag inte samma ångest, det blev värre med åren. Innan visste jag knappt vad en panikångestattack var, nu har jag haft så många att jag längre inte kan räkna. Men jag har också lärt mig att hantera det, ångesten. Familjen och vännerna är guld. Men man ska inte vara rädd att ta hjälp.

Likes

Comments

Jag hoppas alla hört justins helt sjukt bra nya låt. Är helt över excited på hela albumet som kommer ut 13 nov.
Kom inte undan att fantisera mig bort från världen i den lilla staden i Tyskland jag bor i när Jag satt och red och sorry spelades i ridhusets högtalare. Jag drömmer om att när jag åker till LA i april till Sara ❤️att jag kommer träffa Justin och han kommer se mig och förstå att vi är soulies. Ärligt ibland tror jag att han är min "the one" och sen blir jag lite ledsen och inser att de kommer vara jag och katter resten av mitt liv i sådana fall. Och jag är inte ens ett så big fan av katter (?) segt.
But who knows? Kanske en dag får Jag träffa honom. Hade gärna sett att de skulle hända nu, alternativt i april. Min Justin. Har alltid diggat honom (haha diggat, å hur gammal va ja? 12?) är typ lite på gränsen om man anser att jag är creepie. Ärligt bryr jag mig inte. Han är awesome och bäst och snygg och sjunger bra. Får se om jag kommer över min obsession. Oklart och Mycket osäkert.
Justin Bieber ladies and gentlemens
Xoxo

Likes

Comments

Idag blev de en sväng till st. Peter ording, de va väldigt fint, stranden där är fantastisk! Kan tänka mig att sommaren här är att föredra. Shoppinggatan va väldigt utomlandskänsla med hotell åt höger och vänster. Längtar till mami och Papi kommer ner så kan vi strosa runt där och bara umgås. Dom kommer förövrigt om 2 veckor ❤️ längtar så mycket!! Enjoy the pictures!

Likes

Comments

Kände mig så mycket bättre idag än vad jag gjorde igår, så de är ju skönt i allafall! Vi började dagen med löshoppning med de unga (3 åringarna) kul att se att de blivit bättre både i löshoppningen och hoppningen under sadeln. Super.
Efter jobbet vankades de lunch och sen tog jag med mig kimberly (hunden) på en jogging runda. Så skönt och man ser verkligen att hösten är här, så vackert.
Sen blev de lite tivoli, trevligt! Jag känner dock att jag är för gammal för att åka massa snurrande ting, efter 3 åk kände jag mig nästan full haha, de. Bara snurra. Men de va kul så länge de varade. Mamma säger alltid att de är bra att man blir lite snurrig, då har bra balans. Så ja, antar att de är bra att ja blir snurrig, Kim ville åka mer men jag kände att Mina chokladdoppade jordgubbar skulle ta sig en sväng upp till ytan igen, ville inte riskera detta! Hade varit något sånär oskönt, minst sagt! Men nu kollar jag på tyska super talent och dricker te, kos. Sen ska jag förhoppningsvis sova hela natten och slipper sätta klockan. Dröm.
Puss o Kramisar

Likes

Comments

Igår var det dags för lite träning på annat håll med hästarna. Skulle säga att de ändå gick okej, jag hade 4 hästar med mig. Den första har inte så mycket erfarenhet så han titta väldigt mycket. Men efter ett tag slappna han av lite. Men dom andra var fina så de va ju bra. Själv är jag inte så fit for fight.. Men så är de ibland.
Kramisar

Likes

Comments

Dom kan min stora grå och lilla grå. Så härligt när något släpper, lilla grå har tagit mycket tid men nu börjar hon äntligen förstå. Hon går från klarhet till klarhet, hoppas verkligen att de håller i sig och att även hon får testa sina vingar och hänga med de andra gänget på tävling snart. De får nog bli till nästa år är jag rädd. Dom andra är ju prio och har redan 4 till nästa tävling och normalt sätt får jag bara hoppa 2 hästar i varje klass, kanske 3 i mellanåt. Jobbigt när hästarna blir så fina så alla ska med på tävling. Men så år de, år glad i dom ändå.

Stora grå skötte sig mycket bra på träningen igår så ska få jogga runt lite idag och så blir de iväg på träning på fredag med 4 hästar. Tävlings fri denna veckan. Minns jag inte fel har jag en nästa vecka 👍 känner mig seg idag, sovit dåligt, drömmer för mycket, hoppas på bättre sömn inatt. Kramisar 😘

Likes

Comments

Gjorde en supergod smoothie till lunch idag, försöker verkligen bli lite nyttig nu. Varit för mycket gottiheter och extra kilon på sistone.. I denna smoothien använde jag mig av kvarg, hallon, 1 banan, 1 dadel, lite spenat och toppat med kokos. Den va så god, de söta i dadeln gjorde den hela lite sötare istället för de vanligtvis sura. Muumms! Kanske inte är så svårt art vara nyttig? Who am I kidding. Jag är så svag gällande sötsaker, choklad, kakor och annat gott! Tänkte baka lite nyttiga bakelser i veckan. Förra veckan gjorde jag och jennan nyttiga chokladbollar, dom va sådär, dagen efter var dom bättre, men kunde varit bättre, här är receptet på de ändå för den som undrar, hitta receptet på fitnessbyisabelle
Kramisar 😘

Likes

Comments

Igår började jag och Jenny med en härlig promenad som efterföljdes av en lång pannkaks frukost, mmmmm så gott! Vi hade kinder choklad i, dog. Sedan kom de lite kunder så vi var tvungna att bygga upp lite freejumping och visa 3 hästar, men de gick relativt fort.
Sedan bar de av till de eftertraktade "multima wattforum", kan vara något av de tråkigaste jag varit på, 9 euro, ovärdaste. Efter en kvart hade vi tagit igenom oss hela byggnaden och sett tråkiga fiskar och en låtsat val. Haha. Vi bestämde oss för att ta en gofika för att Kunna höja besöket en aning, visade sig att även där bli en flopp, jag trodde jag skulle avnjuta en grädde, choklad bakelse, visade sig vara en plommonkräm med smaklös grädde och en hård sockerkaka(vet ärligt inte va de va överst). Men vi var inte sura för de, vi hade ju varandra, så vi satte på oss moodrings och den visade oss att vi var ganska relaxade!

Vi åkte sedan och kolla lite i några affärer för att sedan bege oss hemåt igen. Vi åt sedan middag på en fiskrestaurang som vi var ytterst misstänkta mot, såg lite ut som någons matsal hemma. Men de var en otroligt god lax vi åt, så vi gick mätta och belåtna därifrån.
Idag åkte Jenny hemåt igen..alltid lika jobbigt.. Men vi ses snart igen.
Kramisar

Likes

Comments

Systrami är äntligen hör, hon kom i torsdags och stannar till måndag! Så glad. 😍underbart med fint sällskap! Idag varvade tävlingsdags och alla hästarna skötte sig bra. Första inomhus och andra tävling tillsammans, de var högt för att vara springpferde a och l, haha töntish. Men ärligt de va faktiskt högre än normalt. Men trots de skötte sig min 4 åring och båda 5 åringar! Får träna lite mer så hoppas jag att alla blir placerade och inte bara min 4 årings bebis! Jag och Jennan ska iväg och äta glass och kolla i lite affärer nu. Juste Jenny var och hälsa på min prins påvägen hit och han har blivit så stor 🙈 glädjer mig!! Hoppas Hans ljusa man förblir!!
Kramisar

  • 195 Readers

Likes

Comments